Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, november 29, 2018

Een broodnodige massage

Rick is al voor dag en dauw opgestaan en ik heb helemaal niets gehoord! Ik ben dan ook verbaasd te zien dat hij koffie heeft gezet voor mij. Een lekkere warme mok vol maakt me helemaal wakker. Na een gebakken ei met tomaat als ontbijt laat ik Orion even uit.

Het is mooi weer, maar nog steeds te koud voor de tijd van het jaar. Ik doe Orion in zijn bench en ga naar Anytime Fitness. Een uur later heb ik mijn tienduizend stappen bijeen, net op tijd voor personal training. Dat halve uur is weer een uitdaging en Sharon masseert mijn rug en schouders na afloop.

Church Street is vrolijk versierd

De Disney tuinvlaggen, die ik online vond, zijn aangekomen. Als ik de Tinkerbell vlag op het deck heb gehangen, zie ik dat de eekhoorns weer op ons raam geplast hebben. Ik maak het gauw schoon, maar zolang ze nog op het vogelvoer afkomen gebeurt dat binnenkort weer.

Voor de voortuin zijn er ook twee vlaggetjes. Terwijl ik die ophang hoort Orion de Deense doggen van de buren. Die staan op de eerste verdieping van hun huis en Orion probeert naar het raam te springen. Die hond kan echt hoog springen, maar niet zo hoog!

Dan doe ik Orion in de van en rijd Vienna in. Daar eet ik een salade van Chopt als lunch. Dan haal ik avondeten van Whole Foods en ga weer gauw huiswaarts om Orion zijn extra medicijn te geven. Dat moet anderhalf uur voor Lisa komt voor mijn massage.

Intussen is het in de zon best uit te houden en ik haal de kerstspulletjes voor Fairyville tevoorschijn. Eerst moet het dorpje bladervrij gemaakt, maar daarna ziet het er met de kerstbomen en sneeuwpoppen weer feestelijk uit.


Lisa komt keurig om drie uur. Ik heb sinds september geen massage gehad om allerlei redenen en als ik de deur open roept Lisa uit dat ik zo slank ben. Altijd een leuk iets om te horen als je expres aan het afvallen bent. Lisa heeft ook heel wat gewicht verloren dus ik kan haar hetzelfde compliment geven.

Orion is helemaal rustig en gaat onder de tafel liggen slapen. Ik spring soms bijna van de tafel van de pijn. Duidelijk heb ik deze deep tissue massage hard nodig, maar wat zou ik graag willen van niet! Gelukkig praten we ondertussen waardoor het uur toch vrij snel gaat.

Op Lisa's bevel houd ik het de rest van de middag rustig en warm. Hopelijk helpt de massage, want ik word telkens 's nachts wakker van de pijn in mijn benen. Natuurlijk zwijmel ik weer weg bij de Hallmark kerstfilms.

Als Rick thuiskomt trotseert hij de kou en grilt kipsate en asperges. Daarbij hebben we bovendien spinazie en bloemkool hapjes uit de oven. Het smaakt weer opperbest. Eerder vandaag was er sprake van dat Rick volgende week naar Dublin zou moeten.

Jammer genoeg voor hem krijgt hij tijdens het eten bericht dat ze iemand dichter bij Ierland hebben gevonden. Ik had mijn avondeten plannen al klaar, maar het is natuurlijk veel leuker als Rick er wel is. Vanavond gaat de haard aan en dat maakt het kerstfilms kijken extra gezellig.

4 reacties:

Petr@ zei

Je feeën dorpje ziet er altijd zo gezellig uit!

Vreselijk die massages maar als het helpt dan moet het maar. Word je er altijd moe van? In elk geval een mooi excuus om lekker op de bank kerstfilms te kijken.

Fijn dat Rick gewoon thuis blijft al was een tripje naar Dublin voor hem wel erg leuk geweest.

Anja L. zei

Ik hoop dat de massage heeft geholpen en dat je vannacht minder pijn hebt gehad.
Jammer voor Rick dat het tripje naar Dublin niet doorging.
Fairyville ziet er weer gezellig uit.
Fijne vrijdag!

Sally zei

Je feeentuintje vind ik zo schattig. Hier sou dat zo gestolen worden. Fijn dat je massage beholpen heeft. Jammer dat t altijd eerst pijn moet doen voordat je je beter voelt

Petra zei

@Petra - Ja, de massages maken moe (de pijn ook, zo ergerlijk). Rick is ook wel blij dat Dublin niet doorging blijkt nu.

@Anja - Helaas, ik voel geen enkel effect van de massage :(. Fijn weekend gewenst!

@Sally - Ja, dat verbaast me hier nog steeds na al die jaren. We kunnen van alles buiten laten liggen en het staat er de volgende dag nog (behalve afgedankte meubelen, fietsen e.d., die specifiek langs de kant worden gezet om opgehaald te worden door mensen die ze willen hebben, die zijn zo weg).