Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, november 06, 2018

Een spannende verkiezingsdag

Ricks wekker gaat om kwart voor zeven, maar het is weer zo somber en regenachtig buiten. Ik kan me er niet toe zetten ook op te staan. Ik lees op mijn telefoon en weet me pas een uur later uit mijn bed te onttrekken.

Rick vertrekt naar zijn werk en ik drink koffie en maak ontbijt. Dan doe ik mijn uur op de elliptische machine lekker vroeg. Het is nog geen tien uur als ik er klaar mee ben. Het plenst nog steeds en ik besluit te wachten tot het wat droger is voor ik erop uit ga.


Tegen half twaalf is dat het geval. Ik neem Orion mee en rijd naar de school waar ik moet stemmen. Daar staat de parkeerplaats voller dan gewoonlijk. Meestal ben ik een van de enigen, die midden op de dag gaat stemmen, maar dit keer moet ik zelfs even wachten op een hokje. Het is een heel spannende dag. We zullen zien wat er gebeurt.

Met dit regenachtige weer heb ik zin in pho, maar tot mijn teleurstelling is Viet Aroma gesloten. Dan ga ik maar naar Chopt waar ik een salade met warme kalkoengehaktballen bestel. Die ga ik vaker nemen, want hij is erg lekker.

Op zoek naar meer ideeen voor low carb avondmaaltijden besluit ik Trader Joe's een bezoek te brengen. Daar ben ik al lang niet meer geweest. Het enige interessante wat ik er zie is een pizza bodem van bloemkool. Alleen mag Rick (nog) geen kaas dus die moet nog even wachten.

Bij de ABC winkel (de staatsslijterij) ga ik kijken naar hun bloody Mary mixes. Ik neem een fles met Zing Zang mee, mijn absolute favoriet. Ook zie ik een fles waar ook clam sap inzit, daarmee maak je een bloody Caesar. Ik neem beiden mee en de verkoper vertelt dat hij een heerlijke chili maakt met Zing Zang. Misschien het proberen waard.

Bij Petco haal ik botjes voor Orion en neem een varkensoor voor hem mee. Die krijgt hij niet vaak want die zijn hap, slik, weg. Grappig genoeg heeft Orion er in de auto geen interesse in, maar thuis des te meer.

Naast Petco ligt Walgreens en daar haal ik een aantal medicijnen op. Mijn laatste stop is Whole Foods voor het avondeten vandaag en morgen. Ik neem ook gelijk lunch mee voor morgen. Ik heb plannen voor het voorspelde mooie weer. Hopelijk kan het doorgaan.
Ondanks de regen en wind nog veel kleur

Thuis heb ik zin om een serie te kijken en mijn keuze valt op The White Queen. Tegen het einde van de eerste aflevering komt Rick binnen. Hij is vroeg uit zijn werk gekomen om te kunnen stemmen.

We hebben een cadeautje voor de buren meegenomen uit Colombia als dank voor het verzorgen van de dieren (en we betalen hun dochter ervoor). Ik wil dus even naar hiernaast om dat af te leveren. We zien een prachtige zonsondergang na deze twee regendagen!

Vanavond hebben we zalm van Whole Foods met spinazie en bloemkool "tots" uit de oven. Het is een van onze favoriete maaltijden. En nu is het dan nagelbijten om te zien wat de uitslagen van de verkiezingen gaan zijn. In ieder geval is onze Virginiaanse Democratische senator herkozen.

3 reacties:

Petr@ zei

Ik hoop dat je mooi weer hebt vandaag, zodat je plannen door kunnen gaan.
Veel plezier.

Petr@ zei

Oh, en gefeliciteerd met de uitslag. Daar ben je vast blij mee!

Petra zei

@Petra - Het weer viel wat tegen, maar het was toch genieten. We zijn blij met de uitslag, maar hadden gehoopt de Senaat ook te krijgen, maar dat zat er eigenlijk van het begin al niet in.