Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, april 08, 2019

Over een super luie dag

De zon schijnt en het is al 17 graden als Rick en ik opstaan. Heerlijk! Ik ben van plan volop van de warmte te gaan genieten.


Eerst staat de sportschool echter op het programma. Na een ontbijt van ei en tomaat rijd ik naar Anytime Fitness. Met dit warme weer komt opeens alles uit en is er een "high pollen alert". Ik ben niet zwaar allergisch maar nies veel en mijn ogen kriebelen een beetje.

Hopelijk wordt dat niet erger want mijn buurvrouw Lorraine is nu zwaar allergisch terwijl ze toen ze een paar decennia geleden hier kwam wonen nergens last van had. Zij heeft nu het hele lenteseizoen sinusitis, ondanks allerlei medicijnen.

Na mijn uur cardio op de ARC trainer is het weer tijd voor het halve uur personal training met Sharon. We bespreken wat we zoal in de air fryer kunnen maken. Woensdag ga ik hem voor het eerst uitproberen. Ik ben benieuwd!

Mijn onderrug en heupen doen nog steeds erge pijn bij de kleinste beweging. Thuis neem ik ibuprofen en ga dan op het deck van de warmte genieten. Het komt door een oefening met een benenmachine een paar weken geleden. Ik had gehoopt dat het nu wel beter zou zijn, maar merk daar nog niets van.

Voor mijn lunch haal ik mijn favoriete salade van Panera. Die eet ik buiten op het deck op. Dan doen Orion en ik weer lui. Hij gaat liggen slapen en ik lees op mijn Kindle in mijn hangmatstoel. Dit is ook weer een boek van Nora Roberts wat ik bijna niet weg kan leggen.
Onze kersenbloesem staat er nog mooi bij, ik hoorde op de televisie dat die in Washington nu over hun hoogtepunt heen zijn. Goed dat ik er vorige week zo van heb kunnen genieten. 

Rond vieren begint het te druppen en moet ik van mezelf mijn boek wegleggen. Ik heb een lijstje met boodschappen voor de avondmaaltijden deze week en begin met Whole Foods. Daar vind ik alles wat ik nodig heb en bij Giant de rest.

Eigenlijk wilde ik ook nog naar Birdwatchers want de kolibrie voeder lekt. Er is echter zoveel verkeer op de hoofdweg dat ik rechtsomkeert maak. Die winkel kan op een andere dag net zo goed.
Rick heeft in de herfst nieuwe tulpen geplant die mooi naar boven komen

Kai komt online in onze Facebook groep. Raquel en hij zijn dit weekend naar Wales geweest. Kai plaatst prachtige foto's! Een vakantie in Groot Brittanie gaat meteen hoger op mijn lijst van wensen.



Rick treft mij als hij thuiskomt weer helemaal verdiept in mijn boek. Het voelt raar om "boek" te schrijven terwijl het op mijn Kindle is, misschien is e-boek beter. Mijn e-boek wordt steeds spannender!

Vanavond hebben we ons Indiase maal als avondeten. Het blijft een van onze favoriete maaltijden. Het regent nog steeds maar gelukkig moet dat na middernacht afgelopen zijn en krijgen we morgen weer een zomerse dag.

5 reacties:

Sophie zei

Lekkere rustige dag! Dat heb je na vorige week ook wel verdiend. Leuk die tulpen in de tuin!

Anja L. zei

Lekker dagje zo. Inderdaad maar goed dat je vorige week een paar keer naar de kersenbloesems bent gaan kijken.
Engeland is inderdaad een heel mooi land, Wales staat ook op mijn lijstje.

Petr@ zei

Heerlijk zo'n dagje luieren. Ik zou zelf alleen eerst de boodschappen gedaan hebben zodat ik verder nergens meer aan hoefde te denken. Anders zou ik me niet volledig kunnen ontspannen, gek hè.

Ann zei

Een nieuwe van Nora Roberts, Petra ?

Petra zei

@Sophie - Ja, ik kan echt genieten van de tulpen en narcissen

@Anja - Die bloeiperiode gaat zo snel!

@Petra - Ik vond het zonde van het lekkere weer om in een supermarkt te lopen.

@Ann - Nee, gewoon een die ik nog niet had gelezen.