Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, mei 17, 2019

Over de Pokemon film (en meer natuurlijk)

Gisteravond sms-te een vriend van Rick dat hij hem op het nieuws van elf uur had gezien. Er was namelijk een nieuwsploeg van NBC bij de Zoofari. Rick, spontaan als hij is, riep "the best thing ever" en hield zijn Zoofari bord op voor de cameraman.

Een beetje balend dat wij het gemist hadden gingen we slapen. Rick blijft vanochtend langer liggen dan gewoonlijk en om acht uur staan we beiden op.

In zijn email folder ziet Rick dat meerdere collega's hem ook hebben gezien en ik schrijf naar NBC 4 op Facebook en Twitter of er een mogelijkheid is dat stukje van het nieuws nogmaals te zien.

Daar krijg ik geen antwoord op, maar net voor hij naar zijn werk vertrekt komt Rick heel enthousiast binnen. Jason, die vriend, heeft het voor hem opgenomen en we kijken naar de enthousiaste Rick op tv. Niet helemaal hetzelfde als het live zien, maar toch leuk.

Na mijn ontbijt van een gepocheerd ei en twee mini komkommertjes ga ik op de plaats hardlopen. Op sommige dagen krijg ik mezelf er niet toe op de elliptische machine te gaan staan. Dit is minder intensief sporten maar ik krijg mijn stappen zo ook bijeen.


Intussen is de zon er ook weer en gaat de temperatuur snel omhoog. Deze komende week wordt het heerlijk warm. Ik ga daar natuurlijk zoveel mogelijk van genieten. Ik zie ook weer kolibrietjes langskomen bij mijn nieuwe voeder dus daar hoef ik me ook geen zorgen meer om te maken.

Voor ik het weet is het lunchtijd en ik ga eerst bij Whole Foods kijken of ze net als gisteren zalm in hun salade bar hebben. Tot mijn spijt is dit niet het geval. Eigenlijk heb ik nog een keer enorme zin in de bloemkoolrijst bowl van Zoe's Kitchen.

Waarom niet? Ik bestel het weer en buiten op het terrasje is ieder hapje een genot. De harissa zalm is perfect bereid en verder heeft alles zoveel smaak. Jammer alleen dat het veel te veel is. De helft van de bloemkoolrijst zou voldoende zijn.

Op weg naar huis ga ik langs de Vienna Vintner. Daar vind ik nog net de laatste fles van mijn favoriete rose. Gelukkig verzekert Victor me ervan dat ze meer besteld hebben. Ik wil dit lokale bedrijfje graag ondersteunen maar veel van hun wijn is me te duur. Deze rose is een redelijke prijs en heel lekker.
Thuis neem ik Orion de tuin in. Hij mag weer snoepjes zoeken in het gras. Daar is hij zo geinteresseerd in dat hij wel even Mia rent, maar Phil, de Deense dog, links laat liggen. Het is zo grappig hoe Orion blijft zoeken, soms over een groot gebied. Hij vindt alle kleine stukjes "Bacon Bits".

Rick komt vroeg thuis en we gaan naar Tysons Corner. Daar hebben we bij de AMC bioscoop kaartjes voor de Pokémon film. Ik haal weer een bloody Mary bij de bar en dat hoef ik niet eens meer te bestellen. Zodra hij me ziet haalt de barman de bloody Mary mix tevoorschijn. Ik grap dat ik vandaag iets anders wil maar daar trapt hij niet in.

De film is echt leuk. Ik denk wel alleen voor volwassen fans van Pokémon, maar het verhaal is ook spannend. Ik denk dat kinderen de film sowieso leuk zouden vinden. Wij herkennen natuurlijk de verschillende Pokémon en het is goed gedaan want er zijn telkens verrassingen en onverwachte wendingen.

Na afloop is het nog heel lekker buiten. Ik heb gereserveerd bij de Lebanese Taverna en daar hebben ze een gezellig terras. Het is nog vrij leeg als wij aankomen maar al gauw zijn alle tafels bezet. Rick en ik beginnen met hun voortreffelijke Fatoush salade.

Daarna heb ik Kibbeh Nayeh, rauw lamsvlees met knoflooksaus, zo lekker! Rick heeft de kip shawarma. We genieten ervan en net als we klaar zijn gaat het brandalarm af in de mall. Wij zitten buiten maar horen en zien vergaan ons!

We vragen gauw om de rekening en horen net de brandweer arriveren als we naar de auto lopen. Het zal wel niets zijn, maar wat een lawaai! Ik kon daar niet zonder mijn oren af te schermen zitten.

Thuis gaan de voeten omhoog op onze luie stoelen. We hebben weer een leuk weekend voor de boeg, morgen heb ik een halve dag rondleiding dus hopelijk niet te warm. Allemaal een heel fijn weekend gewenst!



4 reacties:

Petr@ zei

Wat leuk dat Ricks vriend het stukje heeft opgenomen zodat jullie het toch nog konden zien.

Mijn oudste zoon gaat ook naar de Pokémon film. Hij is al fan van jongs af aan. De rest van ons heeft er niks mee.

Geniet van je weekend en succes met de rondleiding!

Anja L. zei

Wat leuk dat jullie het item toch konden terugkijken.
Pokemon ken ik alleen van naam dus die film is niks voor ons, we zagen vorige week een voorstukje van de film maar ik ken die figuren niet.
Hier is het ook al erg lekker buiten, we stappen zo op de fiets en gaan lekker een kopje koffie halen in de stad.
Fijn weekend!

Petra zei

@Petra - Ja, je moet echt wel een Pokémon fan zijn om die film leuk te vinden.

@Anja - Heerlijk, he, mooi weer! Om zo van te genieten!

Mizi Margueron zei

Hallo, mijn naam is Rosalie Noah. Ik kom uit Sluis, maar ik verplaats Waterton Lakes National Park in Canada met mijn man. de woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben op dit moment allemaal dankzij Drigbinovia voor het repareren van mijn gebroken huwelijk, mijn man heeft mij en onze kinderen verlaten voor een andere vrouw. We waren zeven jaar getrouwd en tijdens onze bruiloft hebben we ruzie gehad, één trouwe ochtend vertelde me dat hij een scheiding met me wilde, dus ik zei hem dat hij nooit meer thuis zou komen, zijn vriend vertelde me dat hij nu in Australië woont met een andere vrouw. en hij maakt alle communicatie ongeldig. Ik heb geleerd dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen we zien hun vader nooit meer terug. Ik probeerde sterk te zijn voor mijn kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart pijnigde. Ik was zes jaar lang verteerd, omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht over hem, en ik zou hem graag terug willen hebben in mijn leven. Ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig. Ik heb al mijn problemen verteld aan mijn vrienden die vergelijkbare uitdagingen in haar leven hebben. Ze verwees me door naar een zeer krachtige man genaamd DrIgbinovia. Ze zei dat hij de enige reden was voor haar gelukkige huwelijk, dus besloot ik hem eens te proberen. Ik stuurde een massage naar zijn e-mail [doctorigbinovia93@gmail.com en hij gaf me instructies over wat ik moest doen, en dat deed ik ook, en hij maakte een liefdesbetovering voor mij. Tot mijn grote verbazing belde mijn man me net drie weken later en vertelde me dat hij ons net zo veel mist als de kinderen. Ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij had veroorzaakt. Dus kwam hij met veel liefde en vreugde terug naar ons, en vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen. Dankzij Drigbinovia is hij een zeer krachtige man, dus besloot ik mijn verhaal te vertellen aan mannen of vrouwen die dezelfde pijn doormaken. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drigbinovia is de oplossing, een echte en krachtige goochelaar die bad dat hij voor vrouwen en kinderen had geleefd om hun pijnlijke tijd te helpen. En het is ook een vloek om HIV, kanker, enz. Te genezen of WhatsApp hem over +2348144480786 GOED GELUK