Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, oktober 30, 2019

Over een goede massage en een gezellige lunch

De dag begint weer vroeg. Rick staat zelfs nog voor zevenen op. Ik volg niet veel later. Ik krijg veel vragen of de CBD olie werkt, maar ik merk daar (nog) niets van helaas. Ik slaap gelukkig sowieso al niet slecht maar er is geen verandering, ook niet in de pijnen. 

Rick biedt aan een Starbucks ontbijt te halen en daar zeg ik geen nee tegen. Als het ontbijt op is begin ik aan mijn uur cardio. Intussen worden de materialen voor de bar afgeleverd en tegen half tien zijn de timmerman en de ontwerper er om daadwerkelijk aan de bouw te beginnen. 

Om Orion rustig te houden heb ik hem aan zijn riem bij me. Dat gaat goed en al computerend is het al gauw lunchtijd. Ik heb met Kirsten afgesproken bij Zoe's Kitchen want die is daar nog nooit geweest. Natuurlijk bestel ik mijn gewoonlijke bloemkoolrijst bowl met zalm.

We zijn zo diep in gesprek dat het al kwart over twee is als we afscheid nemen! Ik had gedacht nog even naar de nieuwe grootste aan de Oostkust Whole Foods te gaan. Die ging vandaag open, maar ik heb niet genoeg tijd dus laat dat plan varen. Het zal er toch wel een gekkenhuis zijn.

Via het Community Center waar ik even ga kijken wat voor cursussen er voor de winter worden gegeven rijd ik naar Elements Massage. Die is vlakbij ons huis en ze hebben hot stone massages. Mijn masseuse is Ruth en het uur vliegt voorbij. Soms kan ik wel huilen, zo goed voelt het!

Meteen maak ik na afloop een afspraak voor halverwege volgende maand. Het kost ook nog eens een stuk minder dan Lisa (die overigens geen massages meer geeft vanwege pijn in haar handen). dus dat is meegenomen. Eindelijk heb ik een massage gevonden waar ik naar uit kan kijken.
Het is al na vieren als ik weer buiten sta. Het spettert wat en er is meer regen op komst. Ik haal spullen voor het avondeten van Whole Foods en ga dan huiswaarts. Rick heeft intussen de schoonmaaksters langs gehad en het ruikt weer lekker schoon in huis.



Voor ons avondeten hebben we zalm uit de air fryer, bloemkool tots en gegrilde mini paprikaatjes. Het is een lekker maaltje altijd.

Aangezien de Nationals gisteren onverwachts wonnen is er vanavond de laatste World Series wedstrijd. Natuurlijk hoopt iedereen dat Washington wint, maar sowieso zijn ze veel verder gekomen dan wie dan ook had gedacht.

2 reacties:

Petr@ zei

Weg met die pijnlijke massages! Fijn dat de hot stone goed bevalt.

Gefeliciteerd met de overwinning van de Nationals!

Petra zei

@Petra - Ja, super leuk! Heel DC is aan het feesten. Jammer dat we er niet zullen zijn voor de parade.