Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, oktober 31, 2019

Over een stormachtige Halloween

Het werd gisteravond laat. Ik ging op mijn gewone tijd naar bed maar de Nationals stonden opeens met 3-2 voor. Ik wilde deze historische honkbalwedstrijd toch tot het einde meemaken en tegen middernacht wisten we dat Washington er nog een sportkampioen bij heeft (het ijshockey team won twee jaar geleden). 

We staan dus wat later op dan gewoonlijk. Het is somber maar vreemd warm buiten. Rick heeft mijn koffie al klaarstaan en ik eet mijn gewoonlijke groentes met een gepocheerd ei. Dan begin ik aan mijn uur op de plaats hardlopen. Ik doe dit keer precies een uur want ik moet naar Anytime Fitness voor personal training. 

Orion krijgt zijn Halloween kostuum aan. Hij is een alligator maar vindt het maar niets, Hij hoeft het daarom alleen aan voor de foto's en misschien vanavond even. 
Onderweg naar Anytime Fitness maak ik wat foto's van de natte wegen met herfstkleuren. De gele lijnen op de straat staan mooi bij de gele bomen. Ook kan ik het niet laten nog een paar Halloween tuinen te fotograferen. 



Sharon heeft weer een goed programma voor mij. We ontzien mijn schouders zoveel mogelijk om mijn linkerschouder de kans te geven te helen. Na afloop masseert Sharon mijn rug en heupen met haar speciale apparaat en dat helpt goed. Ook heeft ze een CBD olie met menthol roller voor me. De olie oraal nemen maakt geen verschil voor mij, hopelijk direct op de spieren aanbrengen wel.

Thuis kleed ik me in mijn Halloween jurk. Ik ben ook eindelijk weer een paar pond afgevallen deze week. Ik zit nog maar zes pond van mijn streefgewicht af en dat wil ik wel graag halen. 

Voor de lunch rijd ik door de stromende regen naar Lei'd Poke voor mijn poke bowl. Het is wel 22 graden, zo bizar! Er wordt de hele dag al gewaarschuwd om vroeg te gaan trick or treaten want er komt vanavond noodweer. We hebben dan ook een "tornado watch".

Rick heeft gisteravond de binnenkant van onze pompoenen leeggehaald en ik besluit die van mij uit te gaan snijden. Ik kies het patroon van vleermuizen in de klokkentoren (bats in the belfry). Het valt niet mee want er zijn nogal wat hoeken, maar ik ben trots op het resultaat.

Rick komt vroeg uit zijn werk en snijdt een Jack O'Lantern in zijn pompoen. We kleden ons in kostuum, ik ben een monarch vlinder en Rick gebruikt zijn Kristoff van Frozen kostuum van de cruise nog eens. 



We bestellen vroeg eten, sashimi voor mij en kabobs voor Rick, en dan is het wachten op de Trick or Treaters. Rick had het snoep in het kantoortje gelegd, maar daar is het niet veilig voor Orion. We kunnen nog net een zakje M&M's uit zijn bek redden. Dan gaat het maar in de badkamer. 

Tegen zessen komen de eerste Trick or Treaters. Eerst de kleintjes en naarmate het later wordt wat grotere kinderen. Zoals ik al voorspelde heeft Rick veel te veel snoep ingeslagen. Er komen lang niet zoveel kinderen langs als andere jaren. Waarschijnlijk door het weer, hoewel het droog is gebleven. 

Op het Disney Channel zijn de Halloweentown films. Vroeger keek ik die altijd met de meisjes en ze zijn nog net zo leuk. Een perfect einde van een leuke Halloween.

6 reacties:

Ditty zei

Jullie zagen er leuk uit! Halloween wordt hier ook steeds meer gevierd. Hier zijn alleen de kids verkleed en komen ze langs de deuren.
Zo knap dat je zo goed bent afgevallen, je mag trots op jezelf zijn ๐Ÿ‘๐Ÿป

Petr@ zei

Wat zagen de pompoenen er leuk uit, vooral met een lichtje er in. Wat een werk hรจ, ik heb het jaren geleden 1 x gedaan.
Jullie kostuums zijn ook erg leuk!

Tineke zei

prachtige pompoenen. Mijn kleinkids waren ook mooi geschminkt en verkleed.
gisteren voorlopig laatste mooie herfstdag, tuin een beetje winterklaar gemaakt.
Ik heb een leuk klein bloeiend chrysantje, die het geredt heeft vanaf vorig jaar herfst.
De haloweensfilms die je met je meiden keek, dat zijn zo de momenten dat je ze mist; herkenbaar. Hoe gaat het met Katja?

Marion2 zei

Complimenten voor de pompoenen, het ziet er professioneel uit.
Leuke kostuums ook. Vooral het vlinderhoofdje en de gele pruik
zijn grappig en opvallend. Moest wel lachen om de blik van Orion.

Petra zei

@Ditty - Hier doen veel volwassenen ook niet aan zich verkleden, maar Rick en ik vinden het altijd leuk.

@Petra - Nou, zeker werk, iedere keer valt het me weer tegen en neem ik me voor het volgend jaar niet weer te doen en iedere doe ik het toch weer, LOL.

@Tineke - Met Katja gaat het iets beter, maar ze moet wel een MRI en een zenuwtest laten doen.

@Marion - Orion vond het maar niets, hij stond er zo lijdzaam bij, ha ha.

Monique zei

Mooi hoor die herfstkleuren!