Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, oktober 08, 2019

Over een weer werkende wasmachine

Het is zo koud in onze kamer als ik wakker word! Tijd om met lange mouwen te gaan slapen. Rick staat om zeven uur meteen naast zijn bed, maar het kost mij even moeite dat warme plekje te verlaten. 

Als ik dat eenmaal doe schenk ik meteen een kop van de al klaarstaande koffie in en maak een bord met overblijfselen van gisteravond als ontbijt. Dan vind ik de zelfdiscipline weer om direct naar boven te gaan voor mijn uur op de elliptische machine. 

Omdat ik gisteren mijn rondleiding had heb ik vandaag personal training. Om tien uur treffen Sharon en ik elkaar weer bij Anytime Fitness voor een intensief half uur met gewichten. Dit is de enige sessie deze week want wij gaan vrijdag op reis en donderdag vind ik te snel achter elkaar. 

Op de terugweg naar huis ga ik op zoek naar een nummer 8 voor ons maandelijkse fotothema "Nummers". Ik probeer het nummer van de dag te vinden en dat valt soms niet mee. Intussen maak ik ook wat foto's van Halloween versieringen, die ik onderweg tegenkom. 




De zon komt af en toe eens kijken als ik Orion meeneem voor zijn ochtendwandeling. Ik besluit dan ook mijn lunch van Zoe's Kitchen op hun terrasje te eten. Het is een prima temperatuur, maar kennelijk alleen voor mij want verder zit iedereen binnen.
Na het eten ga ik naar Walgreens om weer eens een recept op te halen. Zogenaamd zouden ze het zo regelen dat ik al mijn recepten een keer per maand  in een keer krijg, maar kennelijk werkt dat systeem niet zo goed.

Bij Petco koop ik weer wat botjes voor Orion. Ik neem ook een zogenaamd erg lekker smakend permanent Nylabone bot mee. Maar zo lekker smaakt het kennelijk niet want Orion heeft er geen interesse in. Misschien dat Django, die hier dit weekend even komt, het wel lekker vindt.

Als laatste werk ik een boodschappenlijstje af bij Whole Foods. Daarna ga ik thuis op de wasmachine monteur wachten. Al heeft me de hele tijd keurig op de hoogte gehouden en komt nu ook weer precies op tijd met het onderdeel wat onze machine moet maken. Dat doet het en het kost, inclusief een nieuwe rubber ring, die volgende week geinstalleerd zal worden, meer dan $100 minder dan dat andere bedrijf!!

Terwijl ik dit typ zit ik naar het heerlijke geluid van de machine te luisteren, die een was draait, die heel hard nodig was. We hadden niet langer hebben moeten wachten of ik had die ook bij de buren moeten doen. En wat was er nu stuk? Een heel klein onderdeeltje voor een of andere sensor.

Als Rick thuiskomt is de was gewassen en gedroogd. Ook hij wordt er helemaal vrolijk van. Wat kun je apparaten missen! Ik ga overal slechte recensies schrijven voor dat andere bedrijf en een heel goede voor Vienna Appliance.

Voor ons avondeten grilt Rick chorizo en bier bratworstjes. Daarbij hebben we bloemkoolpuree en spinazie. De worstjes zijn eigenlijk worsten en ik kan maar de helft van ieder op. Ze smaken wel erg lekker.

Helaas spelen met dit sombere, koele weer mijn pijnen me ook weer parten. Dat maakt me ook altijd zo moe. Ik ga in mijn luie stoel tv kijken en denk dat ik mijn bed weer vroeg ga opzoeken.

4 reacties:

Petr@ zei

Wat fijn dat je weer kunt wassen, daar kun je echt vrolijk van worden! Belachelijk dat dat bij het eerste bedrijf zo lang moest duren. Op die manier vraag je om faillissement.

Gaan jullie met z'n tweeën naar Canada of gaan er nog kinderen mee?

Anja L. zei

Ik heb van de week ook weer voor het eerst met lange mouwen geslapen.
Grappig dat je zo blij kunt worden van een draaiende wasmachine hè. Ik zou zeker die recensies schrijven.
Ik moest zo lachen om die foto met het verongelukte skelet!
Fijne woensdag!

Anoniem zei

Wat fijn dat je wasmachine het weer doet, ja apparaten plotseling missen is werkelijk heel naar. Ik hoop dat je je goed voelt met je reis naar Canada. Weet je dat de chocolate letters al bij de Dutch Store in Nepean zijn? Goede reis en veel plezier.
Groetjes, Ida

Petra zei

@Petra - We gaan met zijn tweeen en de familie van mijn schoonzus komt ook. Die hebben we al heel lang niet gezien dus we zien ernaar uit.

@Anja - Sommige mensen hebben echt humor met die skeletten.

@Ida - We hopen naar die winkel te gaan, maar helaas eten Rick en ik geen chocoladeletters meer. Misschien dat ik ze naar de kinderen stuur.