Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, oktober 22, 2019

Over vroeg stemmen en lekker bubbelen

We staan op onze gewoonlijke tijd op al is het wel heel donker in de kamer! Gelukkig heeft Rick de verwarming aangezet zodat het niet zo ontzettend koud is om op te staan. 

Beneden staat de koffie al klaar en we eten samen ontbijt. Rick is het met me eens dat de zalmpate, die ik zondag kocht, erg lekker is en op die van zijn vader lijkt. Rick grilde gisteren per ongeluk mijn kleine paprikaatjes, dus ik snijd een halve grote paprika in reepjes. 

Na het ontbijt vertrekt Rick naar zijn werk en ik ga aan mijn uur op de elliptische machine. Orion slaapt naast me en het uur gaat lekker snel. Ik moet zeggen dat ik verslaafd ben aan Kryss. Het is ook een perfect spel om tijdens het sporten te spelen. 

Als ik klaar ben douche ik meteen en ga op pad naar het Fairfax County Government Center. Daar ga ik vervroegd stemmen want op 5 november zijn we er niet. De verkiezingen dit jaar zijn voornamelijk plaatselijk dus er zal geen grote opkomst zijn, maar ik gebruik mijn stemrecht zo vaak mogelijk.

Om in Virginia vervroegd te stemmen moet je een reden opgeven. Volgens mij wordt die nooit gecheckt, maar goed. Ik moet dus een formulier invullen en daarop aangeven dat ik die dag in Orlando zal zijn.

Dan krijg ik het formulier voor mijn district aangereikt. Er zijn nogal wat formulieren, Vienna alleen heeft er al vier! Dat komt omdat we voor de senaat en het huis van afgevaardigden van de staat stemmen. Die districten zijn vrij klein. Ik stem weer op Mark Keam voor ons district, die zelfs geen Republikeinse tegenstander heeft. Verder stem ik op Democraten en waar er geen partij vermeld wordt zoveel mogelijk op vrouwen.
Het Government Center is omringd door bos en mooie herfstkleuren langs de stoepen. Ik kan het weer niet laten er een aantal foto's van te maken. Orion is mee dus ik laat hem hier ook even uit aangezien er verder niemand is.

Terug in de van gaat Orion lief liggen. Hij vindt meegaan in de van prachtig. In de buurt parkeer ik ook nog even ergens anders dan we gewoonlijk wandelen en nu het nog niet regent lopen we een stukje door de straten. Ook hier weer leuke Halloween tuinen.


Intussen is het alweer lunchtijd. Eindelijk kun je via de Zoe's Kitchen app online bestellen dus dat doe ik meteen. Jammer genoeg is men er zelfs nog niet aan begonnen als ik twintig minuten later het restaurant binnenloop. De manager geeft toe dat ze nog aan het leren zijn. 

Thuis geniet ik van de bloemkoolrijst bowl en dan kleed ik me in bikini. Het regent intussen en ik heb besloten naar Lifetime Fitness te gaan om daar van de hot tub (vooral) en sauna gebruik te maken. Ik hoop de pijnen in mijn schouders en heupen daarmee te verminderen. 

Het is weer heerlijk dat bubbelen! Ik lees verder in mijn boek wat ik alweer een tijdje geleden begon. Het begint nu leuk te worden dus ik zal het weer vaker oppakken. Ik moet meestal even in een boek komen voor ik erin wil blijven lezen. 

Tegen vieren zoek ik de douches op, kleed me in droge kleding en rijd terug naar huis. Het komt intussen met bakken naar beneden. We zullen maar denken dat we nog steeds een droogte hebben en het water dus hard nodig is. Maar ik ben blij dat het morgen weer zonnig zal zijn!

Voor het avondeten hebben Rick en ik zin in taco's. We rijden naar BarTaco en onderweg zien we een prachtige regenboog. De taco's op slabladeren zijn weer verrukkelijk. Ik heb een nieuwe favoriet, de miso kabeljauw.

Het was ondanks de regen toch een heerlijke dag. Wel hoop ik morgen minder pijn te hebben, regendagen zijn gewoon naar wat dat betreft.



2 reacties:

Petr@ zei

Ik vind het juist fijn om op te staan zonder verwarming aan, maar ik heb het dan ook snel warm.

Heerlijk een paar uurtjes in de sauna en hottub. Hopelijk heeft het je spieren wat geholpen.

Als ik niet heel snel in een boek zit, lees ik al snel niet meer verder. Ik probeer het soms nog wel maar meestal lukt het niet. Dan blijft een boek weken liggen voor ik weer begin en dat zegt vaak al genoeg.

Ik eet de taco's ook met sla en had eigenlijk niet verwacht dat dat net zo vult .

Petra zei

@Petra - Zo koud 's ochtends! Ik heb dat ook met boeken, het moet niet te lang duren.