Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, november 08, 2019

Over de rit naar huis

Mijn wekkerdeuntje begint om 7 uur te spelen. Rick en ik zijn zo efficient dat we minder dan een half uur later al uit kunnen checken. Het miezert buiten maar vijftien graden is nog een aangename temperatuur. Die zal vandaag alsmaar omlaag gaan want thuis is het ronduit koud.

We halen koffies en ontbijt van de Starbucks drive thru en beginnen dan aan de resterende 900 kilometer naar huis.


Al gauw rijden we de grens met South Carolina over. Het regent eerst af en toe maar halverwege de staat wordt het zonnig.

Mijn blaas barst bijna als we tegen elf uur het fenomeen "South of the Border" net ten zuiden van de grens met North Carolina bereiken.



Hier worden we begroet door allerlei "Pedro" figuren. Het is een belachelijk kitsch iets maar ze hebben er wc's en een enorme vuurwerk winkel.



Na de eersten een bezoek te hebben genracht gaan we vuurwerk voor Oud en Nieuw uitzoeken. Rick is als een kind in een snoepwinkel maar ik vind het maar riskant want al dit vuurwerk is illegaal in Virgina waar alleen grondvuurwerk afgeschoten mag worden.

Met een aantal flinke dozen vuurwerk achterin rijden we verder. Ergens midden in North Carolina zoeken we een Subway op en smullen weer van een van hun salades.

Hier neem ik het stuur over zodat Rick kan studeren. Een paar uur later als we net de Virginia grens over zijn switchen we weer.

We zijn dan wel in onze thuisstaat maar we wonen in het noorden daarvan en hebben dus nog bijna drie uur te gaan. We zien allerlei mooie herfstkleuren onderweg. Natuurlijk komen we dichter bij Washington af en toe in langzaam rijdend verkeer terecht. We hebben niet voor niets het slechtste verkeer na Los Angeles.

Toch valt het wel mee voor een vrijdagmiddag. Het loopt tegen zessen als we onze afslag van de snelweg nemen. We besluiten meteen maar een hapje te gaan eten. Dat doen we bij MacMillan's, een whiskey bar. Wij houden het gewoon bij een biertje en een wijntje, maar de man naast mij proeft allerlei dure Schotse en Ierse whiskeys. Van de beschrijvingen krijg ik zin het ook te proberen maar ik weet dat het bij mij enkel in mijn keel brandt.

Rick en ik delen een Schots ei en spinazie hapjes. Dan heeft Rick lamspiesjes en een of andere soep en ik neem het charcuterie plankje. Uit ervaring weet ik dat dat maar klein is dus precies genoeg voor mij.

Niet veel later rijden we onze oprit weer op. Er wacht ons een heel blije Orion. Ik heb net alweer een hondenzoenen "bad" gehad. Het is fijn op vrijdagavond thuis te komen, zo hebben we nog het hele weekend voor ons. Allemaal een heel prettig weekend gewenst!



2 reacties:

Marion2 zei

Dat waren weer een paar mooie dagen!

Weet je dat het vuurwerk hier steeds meer ter discussie staat? Dat komt door figuren die heel veel overlast ermee veroorzaken en er niet voor terugdeinzen om bijvoorbeeld hulpverleners te bekogelen. Vaak ook veel te zwaar geïmporteerd illegaal vuurwerk, waardoor je denkt dat er een bomaanslag was. Daarnaast ook elk jaar mensen die ogen en handen verliezen, doden soms, en de luchtvervuiling. In steeds meer plaatsen zijn er vuurwerkvrije zones. Ik hou erg van vuurwerk, zo jammer dat het zo gaat.

Over files gesproken: is het in jullie omgeving nog erger dan in Silicon Valley?
Dat zou ik niet verwachten.

Dilek Kolat zei

Hallo allemaal, dit is het mooiste wat ik ooit in mijn hele leven heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis delen. Ik wil alleen maar Dr.Amiso bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbrengt die plotseling na zes maanden van verloving interesse in me verloor, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt verbijsterd en geschokt toen Anne begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan je moet overbrengen Dr. Miso, je bent een God gestuurd om de gebroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte tovenaar om dat probleem voor jou op te lossen Probeer de grote Dr.Amiso vandaag, voor kanker of echtscheidingszaken, Job promotie en succes, gezondheidsproblemen of huwelijksproblemen, wil je erkenning krijgen in de wereld, rechtszaken winnen, je bedrijf weigert je te betalen, wat voor problemen dan ook, stop met huilen, ik ontdekte dat het nemen van zijn kruidengeneeskunde de beste is. hun ex-geliefden terugkrijgen, misbruikrelaties stoppen, succes vinden, geluk aantrekken, zielsverwanten vinden en meer. Neem vandaag nog contact op met hem en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten op het gebied van echte spreuken. Stuur een e-mail naar Dr.Amiso op herbalisthome01@gmail.com