Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, november 21, 2019

Over een bezoek aan Great Falls

Gisteravond lag ik al heel vroeg in bed en als Ricks wekker gaat ben ik ook al wakker. Toch blijf ik nog een uurtje liggen. Ik voel me wel stukken beter maar ik besluit het vandaag nog eens rustig aan te doen. Dat betekent geen uur cardio wat voor mij heel vreemd aan voelt. 

Kai heeft werk te doen dus we zitten gezellig in de kamer ons eigen ding te doen. Het wachten is op de mensen, die de bar af moeten maken, maar die blijken pas tegen het middaguur te komen. Nu is alles bijna af, morgen hopelijk de elektricien nog want elektriciteit is belangrijk voor Ricks tap bieren.

Kai heeft nog overblijfselen van gisteravond die hij als lunch eet. Ik scharrel wat bij elkaar want veel eetlust heb ik nog niet. Na het eten gaan we naar Great Falls, een van Kai's wensen hier. 

Daar aangekomen nemen we Orion mee voor een wandeling maar het is druk met andere honden en mensen dus echt een wandeling wordt het niet. Meer een op en neer lopen. Maar dat geeft niet. Orion ruikt allerlei vreemde luchtjes en dat is goed voor hem. 

Als we Orion weer in de van hebben gedaan gaan we de uitkijkpunten over de watervallen bezoeken. Bij eentje staan een paar herten vlak langs het pad. De mensen deren hen absoluut niet! De watervallen staan vrij laag. We hebben dan ook niet veel neerslag gehad de afgelopen maanden.


De herfstkleuren zijn over hun hoogtepunt maar er is nog veel kleur te zien. Het is altijd weer genieten in dit park te zijn. We bezoeken het interessante bezoekerscentrum nog even en gaan dan weer terug naar Vienna.

Daar stoppen we bij de Whole Foods. Kai koopt er een paar dingen en ik ook, al vergeet ik de gerookte zalm waarvoor ik gekomen was. Nou ja, morgen is er weer een dag.

Vanavond gaan we Ricks verjaardagmaal dat gisteravond had moeten plaatsvinden eten. Ik heb gereserveerd bij City Works. Daar krijgen we meteen een tafel. Mijn eetlust is er nog niet want mijn buik doet pijn maar dat laat ik de mannen hun pret niet bederven. Het wordt gezellig met zijn drietjes.

Morgenavond zullen we als het goed is weer eens compleet zijn als gezin. We zien er zo naar uit!

3 reacties:

Petr@ zei

Gezellig om samen met Kai de natuur in te gaan. Leuk dat jullie die interesse delen.

Vervelend dat je nog niet helemaal in orde bent. Inderdaad een paar dagen rustig aan doen zodat je hopelijk fit bent voor het feest.

Anoniem zei

Oeps... de verjaardag van Rick gemist..
Alsnog Hartelijk gefeliciteerd voor Rick.
Erg leuk idee, dat cadeau bord met zijn naam erop voor de bar.
Denk dat een teveel aan knoflook,lucht in je darmen brengt
en daardoor de druk in je buik toeneemt...
Hopelijk ben je er snel vanaf!
Fijn weekend samen.

groetjes Joke

Petra zei

@Petra - Dat met Kai de natuur ingaan mis ik inderdaad wel. Rick is daar minder dol op.

@Joke - Dank je! Gelukkig vandaag een stuk beter.