Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, november 13, 2019

Over een drukke woensdag

Als Rick om tien over half zeven opstaat ben ik dit keer ook wakker. Ik blijf nog wat op mijn telefoon lezen en als ik beneden kom is Orion er wel, maar Rick niet. Hij is Starbucks gaan halen voor ons, heerlijke nitro brew voor mij!


Na het ontbijt doe ik mijn uur cardio en maak me dan klaar om naar de voetdokter te gaan. Ik had al een tijdje bobbels aan de zijkant van mijn voet en nu zitten er ook een paar onder mijn voet. Tegen beter weten heb ik op het internet gezocht en daar werd ik niet blij van dus heb ik meteen een afspraak gemaakt.

Dr. Smith staat goed bekend en is heel vriendelijk. Hij onderzoekt mijn voet en doet er een ultrasound op. Daarop ziet hij dat de bobbels gevuld zijn met water dus waarschijnlijk een soort cysten. Hij maakt roentgenfoto's, maar verwacht daar weinig op te zien.

Dat is inderdaad het geval en ik krijg een recept mee voor een MRI van mijn voet. Daarop zal hij het best kunnen zien wat er aan de hand is. Intussen vindt hij mijn botten er op de roentgenfoto niet sterk uitzien.

Hij schrijft ook een Dexascan voor, die de dichtheid van mijn botten moet meten. Mijn moeder heeft osteoporose dus waarschijnlijk had ik deze test al eerder moeten hebben. In ieder geval ken ik een aantal vrouwen van mijn leeftijd, die het ook hebben en er prima mee leven. Ik ben dus alleen maar blij als het nu wordt ontdekt en niet later.

Dr. Smith ziet ook van alles verkeerd aan mijn rechtervoet en -enkel, die ik op mijn 21e meervoudig brak. Ik heb er veel pijn aan maar weed dat altijd aan het vele lopen. Ik blijk er een flinke peesontsteking in te hebben. Daarvoor hebben ze een EPAT techniek, die me met drie behandelingen beter moet maken. Het voelt inderdaad wat beter als het klaar is.

Dit bezoek duurde veel langer dan ik had verwacht en ik val bijna om van de honger als ik weer buitensta. Ik heb geen zin om mijn oorspronkelijke plan om pho te halen uit te voeren. In plaats daarvan haal ik een bloemkoolrijstbowl van Zoe's Kitchen en eet die snel op.

Dan bel ik Christine, die over de plannen voor januari wil praten. Het klinkt allemaal erg leuk. We zien er allebei erg naar uit elkaar na bijna vier jaar weer te zien.

Het maken van de afspraken voor de testen duurt vervolgens zo lang dat ik bijna te laat ben voor mijn massage. Ruth wacht me al op en het is precies de ontspanning, die ik nodig heb. Die hete stenen zijn zo fijn!


Thuis wacht Rick me al op om naar de Amphora Bakery te gaan. Daar gaan we zijn verjaardagtaart uitzoeken voor het grote feest volgende week zaterdag. Die is snel gekozen, een grote 60 met vanilletaart en frambozenvulling. De bovenkant wordt chocolade en het zal er mooi uitzien.

Inmiddels loopt het al tegen half zes en Rick zet me af bij Red Galanga voor ons maandelijkse happy hour. Dit keer hebben we een heel goed opkomst, maar liefst acht dames. Het wordt dan ook heel gezellig en pas na zevenen nemen we weer afscheid. Lois, die vlakbij woont, geeft mij een lift naar huis.

Het was een drukke en enerverende dag en ik ben doodmoe. Ik ga mijn bed opzoeken en lekker liggen lezen. Over en uit!


4 reacties:

Petr@ zei

Dat was zeker een drukke dag! Maar vooral leuke dingen en de doktersafspraak vooral nuttig. Hopelijk helpen de behandelingen tegen de peesontsteking en ben je snel pijnvrij.
Is de bar voor Ricks feest al klaar?

Anja L. zei

Wat fijn dat er niets ernstigs aan de hand is. Je maakt je van te voren altijd druk en achteraf valt het mee. Soms wilde ik dat ik mijn gedachten goed kon afsluiten maar helaas.
Het blijft natuurlijk wel vervelend dat je een soort cysten hebt in je voet, het lijkt mij pijnlijk. Ik hoop dat de behandelingen snel aanslaan.
Fijne donderdag.

Petra zei

@Petra - Als het goed is is alles woensdag klaar dus net op tijd voor het feest.

@Anja - Dank je, ik ben benieuwd wat er uit de MRI komt

Dilek Kolat zei

Hallo allemaal, dit is het mooiste wat ik ooit in mijn hele leven heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis delen. Ik wil alleen maar Dr.Amiso bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbrengt die plotseling na zes maanden van verloving interesse in me verloor, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt verbijsterd en geschokt toen Anne begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan je moet overbrengen Dr. Miso, je bent een God gestuurd om de gebroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte tovenaar om dat probleem voor jou op te lossen Probeer de grote Dr.Amiso vandaag, voor kanker of echtscheidingszaken, Job promotie en succes, gezondheidsproblemen of huwelijksproblemen, wil je erkenning krijgen in de wereld, rechtszaken winnen, je bedrijf weigert je te betalen, wat voor problemen dan ook, stop met huilen, ik ontdekte dat het nemen van zijn kruidengeneeskunde de beste is. hun ex-geliefden terugkrijgen, misbruikrelaties stoppen, succes vinden, geluk aantrekken, zielsverwanten vinden en meer. Neem vandaag nog contact op met hem en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten op het gebied van echte spreuken. Stuur een e-mail naar Dr.Amiso op herbalisthome01@gmail.com