Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, november 14, 2019

Over een gezellige lunch in Washington

Het vriest flink als we wakker worden. Rick staat op, maar ik heb daar wat meer moeite mee met deze kou. Toch ben ik om kwart voor acht ook beneden. Ik maak mijn groentes en smeerkaas ontbijt en met een kop lekker warme koffie ben ik daarna weer mens. 

Na de behandeling van mijn voet gisteren mag ik wel sporten, maar ik doe het toch voor mijn doen rustig aan. Na drie kwartier besluit ik dat ik de rest van mijn stappen er straks in de stad wel bij zal krijgen. Mijn rechtervoet doet niet echt pijn, alleen een beetje zeurderig, maar ik weet van mezelf dat ik al gauw teveel doe.

Inmiddels zijn de barmensen gearriveerd. Er is nog van alles te doen, maar volgens het verhaal gaat alles woensdag klaar zijn. Nu is het nog een bouwputje dus foto's heb ik nog niet gemaakt.

Om half elf vertrek ik naar de metro om met Judith in de stad te gaan lunchen. Ik parkeer bij de metro en loop gauw de warme al wachtende trein binnen. Wat is het koud!! Met een snijdende wind vind ik het helemaal niet fijn om buiten te zijn!

Het is bijna half twaalf als ik midden in de stad bij Metro Center uitstap. Judith en ik hadden om twaalf uur afgesproken maar we zijn beiden vroeg. Judith zit me al aan de bar op te wachten. We vragen een tafeltje en bekijken dan het heerlijke menu. 

Gelukkig hebben we ongeveer dezelfde smaak dus we delen drie gerechten. We beginnen met een salade met feta, dan zalm in een voortreffelijk smakend sausje en een paddenstoelengerecht dat mijn favoriet is.

We hebben zoveel te kletsen en het is zo gezellig dat ik helemaal vergeet foto's te maken! Judith en ik hebben veel gemeen. We hebben beiden veel van onze jeugd niet in Nederland gewoond en we hebben, al woont zij in Maine en ik in Virginia, veel raakvlakken.

Voor we het weten is het bij half twee en Judith moet de trein van drie uur naar Baltimore halen. We hadden nog wel wat kunnen lopen, maar het is zo koud en ik wil mijn voet niet overbelasten. We nemen dus afscheid tot de volgende keer dat Judith deze kant opkomt of wie weet gaan wij ook eens helemaal naar Maine waarvan we alleen een stukje van het zuiden hebben gezien.

De trein naar Vienna komt al gauw en dan ben ik weer in mijn vertrouwde omgeving. Zo'n uitje naar de stad geeft me altijd een vakantiegevoel, zo'n andere wereld is het. Maar ik vind het ook wel erg lekker om thuis gewoon met warme sokken aan te computeren. Ik kijk wat Disney+, praat met Katja via Facebook en dan bedenk ik me dat ik Orions medicijnen nog moet ophalen.

Als die niet op waren zou ik tot morgen wachten, maar nu moet ik ze wel gaan halen. Gelukkig is het nog licht en ik haast me naar de Walgreens. Daar staat een rij, maar Orions medicijn ligt klaar. Hij kan weer een tijdje vooruit.

Rick komt niet veel later thuis en we hebben besloten vanavond bij BarTaco te gaan eten. Zoals altijd gaan de taco's in slabladeren er goed in. Mijn favorieten zijn de portobello paddenstoel en vistaco's. Rick gaat meer voor het vlees, de carne asada en de carnitas.

Na het eten rijden we naar Caffe Amourri in Vienna. Daar wordt een uitgelegd hoe er een nieuwe Britse pub in Vienna komt. Nota bene op de locatie van de bakkerij waar we gisteren Ricks taart bestelden. De vrouw daar wist er niets van dus dat gaat rauw op haar dak vallen. De pub wordt Hawk & Griffin genoemd en ze willen in mei al opengaan. Rick kan niet wachten! Vienna kan ook goed zo'n plaatselijke bar gebruiken.

De week vliegt voorbij! Onvoorstelbaar dat het morgen alweer vrijdag is. Nog vijf nachten en dan kunnen we Kai weer in onze armen sluiten.


6 reacties:

Anja L. zei

Wat leuk dat Kai komt.
Kijk maar een beetje uit met het belasten van je voet.
Fijne vrijdag.

Anoniem zei

Brrr als die koude wind zo door je heen blaast,
dan ben ik ook niet graag buiten.
Hier is het ook goed fris buiten met die koude wind erbij.
Dus de oorwarmers heb ik weer op met fietsen.
De tijd vliegt ,maar de koude tijd duurt te lang altijd.
Gezellig vooruitzicht,dat Kai weer naar huis komt..
Wens je een fijn weekend toe.

groetjes Joke

Anoniem zei

Wat was het gezellig om je weer te zien! Ik heb er echt van genoten. (en smul nu nog na van die paddestoelen). het is in Baltimore lang niet zo loud als in DC, gek he? Ik hoop echt dat we elkaar snel weer kunnen zien!
warme groetjes,
Judith

Sally zei

Ben benieuwd naar het eindresultaat van Rick’s bar. Vraagje: blijven die werklui alleen werken in jullie huis als jij de deur uitmoet?
Leuk dat straks Kai er weer is. Ik kijk er ook zo haaruitval om de kinderen weer te zien met de feestdagen.

Petra zei

@Anja - Voor Ricks verjaardag en Thanksgiving

@Joke - Inderdaad, de koude tijd duurt zoveel langer dan de lente en zomer!

@Judith - Hier was het vandaag ook warmer, 53 graden.

@Sally - Ja, soms zijn ze alleen beneden. Maar ze kijken wel uit om boven te komen met Orion hier, ha ha.

Dilek Kolat zei

Hallo allemaal, dit is het mooiste wat ik ooit in mijn hele leven heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis delen. Ik wil alleen maar Dr.Amiso bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbrengt die plotseling na zes maanden van verloving interesse in me verloor, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt verbijsterd en geschokt toen Anne begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan je moet overbrengen Dr. Miso, je bent een God gestuurd om de gebroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte tovenaar om dat probleem voor jou op te lossen Probeer de grote Dr.Amiso vandaag, voor kanker of echtscheidingszaken, Job promotie en succes, gezondheidsproblemen of huwelijksproblemen, wil je erkenning krijgen in de wereld, rechtszaken winnen, je bedrijf weigert je te betalen, wat voor problemen dan ook, stop met huilen, ik ontdekte dat het nemen van zijn kruidengeneeskunde de beste is. hun ex-geliefden terugkrijgen, misbruikrelaties stoppen, succes vinden, geluk aantrekken, zielsverwanten vinden en meer. Neem vandaag nog contact op met hem en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten op het gebied van echte spreuken. Stuur een e-mail naar Dr.Amiso op herbalisthome01@gmail.com