Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, november 29, 2019

Over een rustig (ziek)dagje

Helaas ging het vannacht weer mis met mijn ingewanden. Ik zal nooit weten of het iets nieuws was of dat mijn problemen van vorige week terugkwamen. Ik heb er in ieder geval heel erg slecht door geslapen. 

Rick staat op, maar ik breng de ochtend in bed door. Ik doezel wat en Rick brengt me thee. Ik baal enorm want ik wil nog even van Katja en Kevins aanwezigheid genieten. Tegen twaalven voel ik me gelukkig goed genoeg om naar beneden te gaan. 

De anderen maken lunch van de overblijfselen van gisteren. Dat is mij natuurlijk te zwaar en Rick gaat een lichte wonton soep voor mij halen bij Tom Yum Thai. Die gaat er heel goed in. 

Voor Katja en Kevin vertrekken gaan we nog even een paar spelletjes Clue spelen. Ik ben toeschouwster vanaf de bank in de voorkamer. 

Rond vieren is het tijd voor Katja en Kevin om de rit terug naar New Jersey weer te maken. Katja moet morgen werken. De dieren gaan ook weer mee en als ze vertrokken zijn is het meteen een stuk stiller.

Voor ons avondeten haalt Rick Thais. Voor mij brengt hij de wonton soep nog een keer en de gestoomde dumplings. Gelukkig heb ik me na vanochtend de hele dag normaal gevoeld dus ik hoop er nu eens van af te zijn!

We hebben nog maar een dag met Kai hier voor we hem terug naar New York brengen dus daar wil ik optimaal van genieten!

2 reacties:

Marion2 zei

Jammer dat je je uitgerekend tijdens deze dagen niet goed voelde.
Maar gelukkig dat je het toch nog aardig gered hebt en kon genieten
van het samenzijn met het complete gezin.
Fijn dat het zo gezellig was!

Petra zei

@Marion - Ja, ik ben ook blij dat ik niet plat hoefde te blijven liggen!