Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, november 18, 2019

Over nog een drukke dag

De wekker gaat om zeven uur en Rick staat meteen op. Ik wacht nog een kwartiertje tot de kamer wat is opgewarmd. Zoals iedere ochtend staat de koffie al klaar en ik maak mijn ontbijt met groentes en een ei. 

Dan ga ik naar boven om een uur op de elliptische machine te doen. Dat gaat redelijk snel al op mijn telefoon spelend. Het is buiten koud en mistig en dan is sporten het belangrijkst om mijn spieren nog een beetje happy te houden.

Voor ik naar personal training ga heb ik nog net tijd om het eerste ding van mijn lijstje voor vandaag te doen: Orions nagels knippen. Hij schaatst bijna over de vloer, zo lang zijn die. Gelukkig laat hij het gewillig toe. 

Daarna zet ik alles recht op het deck en vul voor het eerst dit jaar de vogelvoeder weer. Ik ben benieuwd wanneer de vogels hem zullen ontdekken. Hopelijk is deze eekhoorn bestendig. 

Bij Anytime Fitness wacht Sharon me al op met een rigoureus half uur gewichten. Het miezert en is kil en na afloop heb ik eigenlijk zin om thuis op de bank te gaan liggen. 

Dat gaat echter niet door want nu ik toch in Vienna ben besluit ik mijn boodschappenlijstje af te werken. Bij de Walgreens liggen weer medicijnen klaar en bij de Petco haal ik een zak botjes. Dan werk ik mijn lijstje voor Whole Foods af. Ik heb Kai nog net voor hij aan boord ging kunnen vragen wat hij lekker vindt dus dat gaat ook mee. 

Saskia probeert mij al heel lang aan de amandelmelk te krijgen. Nu ik op de fles zie dat er heel veel calcium inzit besluit ik het eens te proberen. Ik moet zeggen dat het me best smaakt. Misschien wel lekkerder met een smaakje, maar zo ook goed te drinken. 

Met dit druilerige weer heb ik enorme zin in soep. Ik bedenk me dat ik nog een $5 korting coupon voor California Shabu Shabu heb. Alles is weer heerlijk en het perfecte maal voor dit soort weer.

Als ik klaar ben is het precies tijd voor mijn nagelafspraak. Welke kleur zal ik kiezen voor het feest en Thanksgiving? Ik vraag het op Facebook en natuurlijk krijg ik allerlei verschillende keuzes. Ik neigde naar zilver of goud, maar op Katja's aanraden wordt het donkerrood met glittertjes erin. Ik heb bijna nooit rood en vind deze inderdaad mooi en elegant staan.

Voor ik naar huis ga loop ik nog even de CVS binnen. Ik koop er twee kleine dingetjes en krijgen een kassabon mee die bijna zo lang is als ikzelf!

Na de laatste drie lichtjesnetten bij Michaels te hebben gekocht ga ik huiswaarts. Daar wacht een enthousiaste Rick. De top van de bar is vandaag geinstalleerd. Dat ziet er alweer een stuk echter uit.

Morgen worden de tegeltjes gedaan en woensdag de elektriciteit en de laatste dingetjes. Woensdagavond moet het dus allemaal klaar zijn. Precies op tijd!
We zijn allebei moe en van het gemak vanavond. We bestellen dus eten van Natta Thai. Thais eten is ook altijd goed comfort food. De boerenkoolsalade en wild pork gaan er goed in. Intussen is Kai bijna in New York. Daar blijft hij overnachten en vliegt morgenochtend hierheen.

4 reacties:

Petr@ zei

Rood is altijd een goede kleur voor de nagels. Ik vond 472 en 403 ook mooi.

Fijn dat Kai er bijna is en wat ontzettend leuk dat hij overkomt voor het feest. Hoe lang blijft hij?

Anja L. zei

Dat Orion het toelaat dat je zijn nagels knipt is een hele verbetering toch?
Wij hadden gisteren ook van dat vieze, koude en natte weer. Ik ben natgeregend toen ik naar mijn werk ging en toen ik naar huis ging weer, bah!
Ik vind je nagels een hele mooie kleur hebben, heel feestelijk.
Fijne dinsdag!

Marion2 zei

Ik ben nu toch wel benieuwd waarom Saskia je aan de amandelmelk wil krijgen. Ik kan me zo voorstellen dat je dan juist essentiƫle bestanddelen van koemelk mist. Op zich sta ik er voor open om koemelk te vervangen door iets anders, maar het moet dan wel volwaardig zijn.

O, die kassabon! Hier gaat er tegenwoordig de voorkeur naar uit om een verkorte kassabon te geven (bijvoorbeeld bij de zelfscan bij AH) of helemaal geen (ze vragen of je er een wil) uit milieuoverwegingen.

Erg mooie kleur nagellak!

Petra zei

@Petra - Het is iedere keer weer moeilijk kiezen want ik vind veel kleuren mooi. Kai blijft tot 1 december.

@Anja - Zijn nagels knippen is nooit een probleem geweest, wel met Django. Zolang ik het maar doe vindt Orion het prima.

@Marion - Saskia is veganistisch en koeienmelk is niet zo gezond (zit veel suiker in) als het wordt geadverteerd. Hier gaan de bonnen ook meestal elektronisch of ik hoef er geen, maar bij de supermarkten e.d. moet het indien je iets terug wil brengen.