Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, november 20, 2019

Over RIcks 60ste verjaardag en me ziek voelen

Iets wat ik gisteren heb gegeten vonden mijn ingewanden maar niets. Daardoor heb ik slecht geslapen en sta om zeven uur geradbraakt op. Ik zou natuurlijk wel willen blijven liggen maar ik heb Rick zijn favoriete Eggnog latte van Starbucks beloofd. Kai wil er ook een en ik neem een gewone koffie. Ik heb het berekoud, dus een warme koffie vandaag. 

Nadat we snel samen ontbeten hebben vertrekt Rick naar Washington waar hij de hele dag vergaderingen heeft. Ik doe een poging tot op de plaats hardlopen maar voel me steeds naarder. Ik ga maar naar mijn lichaam luisteren. Kennelijk heb ik een rustdag nodig.

Kai heeft werk dus we zitten gezellig samen beneden te computeren. Ik volg o.a. de impeachment vergaderingen die in het Capitool gehouden worden. Ik ben benieuwd wat daaruit komt want het is wel heel duidelijk dat er dingen zijn gebeurd die niet door de beugel kunnen.

Als ik ook een tijdje met mijn ogen dicht heb gelegen voel ik me ietsje beter en voor Kai en mij lunch halen bij Zoe's Kitchen. Ik heb natuurlijk de bloemkoolrijst bowl en Kai de "power grain bowl" met falafel. Hij vindt die erg lekker.

Nu ik ietsje meer energie heb ga ik de netten met lichtjes in de voortuin hangen. Dat is zo gebeurd. Daarna pak ik Ricks cadeau in en schrijf zijn kaart. Intussen blijf ik maar rillen en ik heb geen koorts, zo vreemd. Ik zet thee en ga onder mijn dekentje op de bank liggen.

Gelukkig helpt dat en al voel ik me moe, ik voel me niet meer zo ziek. Het weer helpt ook niet, somber en guur. Allemaal wel even duimen dat het alleen vermoeidheid is want ik kan natuurlijk nu niet ziek worden! Ik denk echter dat ik niet goed tegen knoflook kan en daar had ik gisteravond veel te veel van op.

Intussen zijn ze in de basement de laatste loodjes aan het leggen aan de bar. Alleen blijkt die nog niet klaar te zijn als Rick thuiskomt. Dat is een grote teleurstelling want nu heeft hij zijn verjaardagscadeau niet op zijn verjaardag!

We wilden bij City Works gaan eten maar ik voel me nog steeds belabberd. We besluiten dat een andere avond te doen. Natuurlijk vind ik het heel vervelend maar ik denk niet dat het een leuke maaltijd zou worden.

Rick zou Rick niet zijn als hij niet meteen een alternatief wat hij graag wil eten weet. Hij gaat een biefstuk van Outback Steakhouse halen, ik houd het bij een lichte soep van de Chinees en Kai, die zoveel mogelijk vegetarisch eet, Thais.

Tijdens het eten opent Rick zijn cadeaus. Van zijn zus krijgt hij een hele bar set en is er nu echt van overtuigd dat ze niet komt, hi hi. Kai heeft plaatselijk bier uit Lyon mee en een Toblerobe bar. Ik heb een bord met Rick's Tavern erop voor zijn bar. Rick is daar gelukkig ook heel blij mee.

Het werd niet helemaal de verjaardag die we ons hadden voorgesteld maar ik hoop van harte er morgen weer bovenop te zijn. Misschien kunnen we dan alsnog naar City Works.

7 reacties:

Anoniem zei

Happy Birthday to Rick (and all of you). He looks so very happy with his present, and he looks so slim!! Both of you have done a good job with your diets.
Wishing all of you a Happy party this weekend.
Canadian greetings - Ida

Irene zei

Happy Birthday to Rick!!

Petr@ zei

Wat vervelend dat je je niet lekker voelde. Hopelijk voel je je nu beter en was het inderdaad de knoflook.

Leuk jullie cadeaus aan Rick.

Anoniem zei

Beste verjaardagswensen voor Rick zijn 60ste verjaardag.
Beterschap voor jou Petra.
Groeten van Hilda uit B.

Tineke zei

van harte gefeliciteerd met Rick zijn 60e verjaardag. Beterschap toegewenst Petra

Anoniem zei

Gefeliciteerd (met) Rick! Hopelijk voel je je snel wat beter!
Groetjes, Maria

Petra zei

@Ida - Dank je wel!

@Irene - Jij ook dank!

@Petra - Nog steeds verdenk ik de knoflook ja

@Hilde - Hartelijk dank!

@Tineke - Dank je wel!

@Maria - Dank je!