Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, november 22, 2019

Over voorbereidingen op het feest

Als ik opsta voel ik me beter maar nu heeft de fibromyalgie toegeslagen. Het is dan ook somber weer en begint al gauw te regenen. Na mijn ontbijt loop ik een uur hard op de plaats en daarna voel ik me een stuk energieker.

Rick blijft thuis werken om de laatste loodjes van de bar te overzien. Gelukkig komt iedereen dit keer al vroeg en zal alles vanavond inderdaad helemaal klaar zijn. Wel laat want Rick wil nog van alles opruimen en verleuken voor de eerste gasten komen. Maar goed, hij heeft vanavond en morgen de hele dag. 

Intussen bereid ik alvast van versieringen e.d. voor. Met lunchtijd ga ik naar Whole Foods voor een Italian wedding soep voor mij en een bowl met chili van Panera voor Rick.

De esdoorns langs het plein zijn nu op hun hoogtepunt (zie je de ogen?)

Terug thuis maak ik inventaris van alles voor morgen. We hebben heel veel vorken en messen en niets om het in te doen. Kai en ik gaan dus naar Target om te kijken wat ze daar hebben. Ik vind een bak met hokjes waar alles mooi inpast. Thuis leg ik alles er alvast in.

Dan bedenk ik me dat ik geen bordjes voor de voorafjes heb. Zin om helemaal naar Party City te gaan heb ik niet. Safeway brengt uitkomst met vrolijke gele bordjes en servetten met ballonnen. Niet alles hoeft een 60 erop te hebben.

De rest van de middag wassen we glazen en Rick overziet de barmensen. Het neemt nog de hele dag voor die laatste loodjes. Intussen geniet Kai van Orion en maakte dit filmpje van een lui knauwende hond.
Voor het avondeten haalt Rick Japans. Kip tonkatsu voor Kai, sushi voor Rick en sashimi voor mij. Op die manier kan Rick de bar netjes maken en wachten we rustig op rest van de familie. 

Deze afgelopen paar dagen waren een beetje saai voor jullie als lezers. Maar vanavond komen de meisjes met aanhang en dan wordt het een party weekend! Er komen maar liefst 63 mensen dus wel heel leuk voor Rick dat er zoveel mensen met hem willen vieren. 

4 reacties:

Reny zei

Geniet van jullie party weekend en van de kinderen. Heerlijk om ze weer allemaal thuis te hebben.

Ben benieuwd naar de foto's als de bar helemaal klaar is.

Groetjes,

Anja L. zei

Fijn dat de bar af is gekomen.
Geniet van het weekend!

Sonja zei

Heel veel plezier dit weekend!

Petr@ zei

Niks saai hoor, het gewone leven heet dat. En wij 'zien' steeds meer de bar afkomen.
Fijn dat dat nu af is en jullie klaar zijn voor het feest, op de laatste gebruikelijke dingen na.
Geniet van het feest vanavond!