Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, november 11, 2019

Over een warme maandag

Zeven uur en Ricks wekker gaat af. Ik heb heerlijk geslapen en mijn bed is moeilijk te verlaten, maar ik doe het toch maar. Buiten schijnt de zon en het belooft een ongewoon warme dag te worden. Daar moet ik natuurlijk volop van genieten. 

Beneden staat de koffie al klaar en ik maak een bord vol kleur voor mijn ontbijt. Met de truffel brie op mijn komkommer smaakt het me super goed. 

Rick vertrekt naar zijn werk en ik ga naar boven voor mijn uur op de elliptische machine. Ik heb besloten de routine wat af te wisselen door de machine op verschillende hoogtes in te stellen. Het uur gaat relatief snel voorbij al ben ik altijd weer blij klaar te zijn. 
Het is hier en in veel Engelstalige landen Veteranendag. Overal worden veteranen bedankt en geeerd. Ik moet dan altijd aan mijn Opa denken. Hij was officier bij de marine in de Tweede Wereldoorlog en werd door de Duitsers gevangen genomen. Een ware oorlogsheld, die nooit over die ervaringen wilde spreken.

Als ik met Orion in de van mijn poke bowl van Lei'd Poke ga halen is het maar liefst 19 graden! Ik neem mijn eten dus mee naar onze stoep voor en eet zomaar midden in november buiten. Lang zal het niet duren want morgen gaat de temperatuur zo snel naar beneden dat er zelfs natte sneeuw wordt voorspeld! Dat is het weer in Virginia, de ene dag warm, de volgende dag ijskoud.


Met deze mooie blauwe lucht zijn de herfstkleuren ook weer vlammend mooi. Ik ga ze zo missen als alles kaal is! Waar ga ik dan kleurrijke foto's van nemen?


Als de zon achter de huizen verdwijnt wordt het te koel om buiten te zitten. Ik ga naar Whole Foods om ingredienten voor ons avondeten te halen. Als ik met mijn spullen bij de kassa sta realiseer ik me dat ik mijn portemonnee op het eiland in de keuken heb laten liggen. 

De kassiere slaat de boodschappen wel aan zodat ik straks alleen even hoef te betalen. Ik haast me naar huis, haal de portemonnee op en kan dan alsnog betalen. Mijn boodschappentas is heel netjes in een ijskast gezet zodat alles koud bleef.

Niet veel later komt Rick alweer thuis. Hij grilt de worstjes buiten en we hebben er spinazie en bloemkoolpuree bij. Intussen zijn we heel trots op Saskia want zij is gepubliceerd! Dat staat straks heel goed in haar cv voor haar Masters aanvragen. 

Wat zou ik weer graag inblikken! Vandaag was het zo lekker en ik zie op tegen de kou. Maar er is niets aan het weer te doen dus we gaan er het beste van maken.

8 reacties:

Jeanine zei

Geweldig, die pub van Sas! Heeft ze al besloten waar ze naar toe wil, of waar ze zich gaat aanmelden? Masters en PhD in één lang programma, geloof ik, hè?

Petr@ zei

Wat vervelend dat je je portemonnee was vergeten. Ik heb dat ook 1x gehad, met een volle kar natuurlijk. Die werd toen ook in de koeling gezet.

Super voor Saskia, die publicatie!!

Anja L. zei

Wat leuk voor Saskia!
Heeft de dierentuin geen kas waar je mooie foto´s kunt maken in de winter. Het is er in ieder geval dan lekker warm.
Fijne dinsdag!

Nel zei

Gefeliciteerd Saskia en jullie natuurlijk ook. Geweldig !!
Portemonnee vergeten is iets wat iedereen die ik ken wel een keer is overkomen. Ik heb gelukkig altijd een extra pasje in het hoesje van mn mobiel en binnenkort ga ik met mn mobiel ook betalen.

Fijne dinsdag :)

Anoniem zei

Brr het ziet er heel koud uit in het noorden.
Van harte met Saskia haar publicatie.
Groetjes, Bea

Petra zei

@Jeanine - Nee, besloten nog niet, maar een wens is om naar UNC Chapel Hill te gaan.

@Petra - Dat was echt de eerste keer dat ik mijn portemonnee ooit vergat!

@Anja - Het Natural History Museum heeft een vlindertuin en de Botanische tuin is ook kleurrijk. Daar moet ik in de winter dus weer eens heen.

@Nel - Whole Foods heeft wel een app, maar je kunt er jammer genoeg (nog) niet mee betalen.

@Bea - Het is inderdaad koud vooral door de keiharde wind. Ik vind het vreselijk, maar gelukkig wordt het al snel weer iets warmer.

Jeanine zei

Geweldige university en ik ken er behoorlijk wat mensen - goede keus!

Dilek Kolat zei

Hallo allemaal, dit is het mooiste wat ik ooit in mijn hele leven heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis delen. Ik wil alleen maar Dr.Amiso bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbrengt die plotseling na zes maanden van verloving interesse in me verloor, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt verbijsterd en geschokt toen Anne begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan je moet overbrengen Dr. Miso, je bent een God gestuurd om de gebroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte tovenaar om dat probleem voor jou op te lossen Probeer de grote Dr.Amiso vandaag, voor kanker of echtscheidingszaken, Job promotie en succes, gezondheidsproblemen of huwelijksproblemen, wil je erkenning krijgen in de wereld, rechtszaken winnen, je bedrijf weigert je te betalen, wat voor problemen dan ook, stop met huilen, ik ontdekte dat het nemen van zijn kruidengeneeskunde de beste is. hun ex-geliefden terugkrijgen, misbruikrelaties stoppen, succes vinden, geluk aantrekken, zielsverwanten vinden en meer. Neem vandaag nog contact op met hem en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten op het gebied van echte spreuken. Stuur een e-mail naar Dr.Amiso op herbalisthome01@gmail.com