Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, december 05, 2019

Over de tandarts en een gezellig happy hour

Het is fijn Rick weer thuis te hebben. Mijn koffie staat klaar en dat warme bakkie gaat er goed in. Ik pocheer een paar eieren voor mijn ontbijt en ga dan naar boven voor mijn uur op de elliptische machine. Dat gaat vrij snel al spelletjes spelend.

Als ik beneden kom zie ik waarom Orion zo stil was. Hij heeft een pak stroopwafel dat achter gesloten deuren in ons kantoortje lag soldaat gemaakt! Er is geen kruimeltje over! Gelukkig was het er maar een want ik ben van plan die weer voor de buren te kopen. Les geleerd, ze kunnen niet in het kantoor bewaard worden. 

Dan is het tijd voor personal training. Sharon heeft weer een goed half uur bedacht. Alle spieren komen aan bod en voor ik het weet is het tijd om te planken. Gelukkig kan ik dat nog steeds meer dan een minuut ondanks de vele gemiste personal training sessies. 

Het is koud met een harde wind maar wel zonnig. Ik laat Orion even uit met zijn Kersthalsband en riem aan. Natuurlijk zijn er weer andere honden dus lang wordt het niet. 

Voor mijn lunch haal ik een bloemkoolrijst bowl van Zoe's Kitchen. Saskia stuurt me haar foto's voor onze kalender en ik besluit ermee te beginnen. Dat wordt een ergernis! Shutterfly laadt eerst de foto's niet en als dat eindelijk wel lukt weigert Facebook me meer foto's te laten opslaan.

Niet blij ga ik dan ook naar de tandarts. Nu stemt me dat sowieso nooit happy, maar gelukkig valt het vandaag enorm mee. Mijn gebit wordt met ultrasound schoongemaakt en alles ziet er prima uit (mag ook wel met hoe goed ik ervoor zorg). Ik sta na een half uur weer buiten, de snelste tandartsafspraak ooit.

Thuis worstel ik verder met de kalender. Daardoor gaat de tijd heel snel en opeens is het tien over vijf. Tijd om een Uber te bestellen, die me naar BarTaco brengt. Daar komt Sara ook al snel en het wordt weer gezellig met heerlijke taco's.

Rick komt me om zeven uur ophalen en we kijken naar een Disney speciale kerstviering in de parken. Het is weer Disney goed, zou leuk geweest zijn als wij erbij hadden kunnen zijn.

Twee van de buurhuizen verlicht. Nog twee huizen en dan zijn op een na (leegstaand) alle tuinen weer verlicht

5 reacties:

Sally zei

Wat een boef die Cosmo. En fijn dat de tandarts meeviel. Leuke riem voor je honden vriendje

Reny zei

Cosmo heeft wel een goede smaak :) :)

We hadden het er toevallig gisteren over, Kerstversieringen in Disney.
We vonden de versieringen tijdens de Mickey's not so scary Halloween party (jaren geleden) al zo mooi, kan me voorstellen dat het met Kerst fantastisch is.........some day!

Fijn weekend.

Anja L. zei

Hij wel erg slim hoor! Jammer van je stroopwafels.
Fijne vrijdag. Wij gaan een nat en winderig weekend tegemoet.

Tineke zei

Wij hebben het sinterklaasfeest uitbundig gevierd.
We gaan ons nu op kerst richten; lichtjes in de tuin waren al aan en deze week leuk klein metalenframe kerstboompje met lichtjes gekocht, heel sfeervol. De echte boom, vanuit onze tuin voor 3e jaar komt volgend weekend, eerst nog mijn verjaardag vieren.
Zo sfeervol ook al de verlichte tuinen in het dorp

Petra zei

@Sally - Nou, boef is Orion zeker!

@Reny - Disney kan er wat van inderdaad!

@Anja - Sterkte, hier droog maar koud, heb nu al meer dan genoeg van die kou

@Tineke - Alvast gefeliciteerd met je verjaardag!