Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 18, 2019

Over een anders dan verwachte dag

Alexa wekt ons om half zeven en ik ga beneden kijken of de vlucht van mijn zus op tijd is. Eerst kan ik maar geen informatie vinden en dan zie ik achter de tijden PM staan. Het zal toch niet? En jawel, kennelijk wilde ik ze zo graag zien dat ik er automatisch een vroege ochtend vlucht van had gemaakt en dus niet goed had gekeken dat ze toch echt vanavond pas zullen komen. 

Opeens heb ik dus de hele dag voor me! Ik haal eerst zoals ik al van plan was koffie en egg bites van Starbucks. Rick vindt het wel fijn dat we zo vroeg opstonden want dat geeft hem meer tijd om te studeren. Hij vertrekt dan ook snel naar zijn werk.

Als mijn ontbijt op is doe ik mijn uur op de elliptische machine. De zon schijnt en ik heb, al is het koud, veel meer energie dan gisteren. Als ik klaar ben zijn Justin en Saskia ook op en gaan ontbijt eten bij Caffe Amouri in Vienna.
Vorige week is met de wind onze kerstvlag op het deck naar beneden geschoven. Ik dacht dat het door de vlaggenhouder kwam en had al een nieuwe besteld. Als ik het echter eindelijk zonder regen op het deck bekijk blijkt de lus van de vlag kapot te zijn. Ik hoef hem dus enkel om te draaien en hij hangt weer. Ik annuleer die nieuwe vlaggenstok maar gauw.
Voor ik het weet voel ik mijn maag weer eens rommelen. Ik heb enorme zin in een salade van Subway en ga die dan ook halen. Al zijn de ham, kalkoenborst en rosbief niet super gezond, de vele groentes erin maken dat hopelijk goed. Het is een van de weinige salades waarvan ik echt smul.

Na het eten ga ik de "stocking" cadeautjes voor Rick inpakken. Dat doen we altijd in speciaal papier met de Kerstman erop. We hadden nog zoveel over van vorig jaar dat we dat weer gebruiken. Niemand die zich herinnert wat we vorig jaar voor papier hadden hopen we maar.

Nu is het nog wachten op een paar cadeautjes en dan is alles voor Rick ingepakt. Rick heeft zich opgeworpen voor de rest van de cadeaus want hij vindt inpakken leuk. Hij kan het dan ook mooi. Hoe ik ook probeer, mij lukt dat niet.
Onze eerste stockings waar we geen afscheid van konden nemen, de oudste zijn 32 jaar oud

Halverwege de middag gaat Saskia Justin naar het vliegveld brengen. Hij gaat naar Houston om Kerstmis bij zijn familie te vieren. Saskia gaat die familie volgende week ontmoeten. De dag na Kerst vliegt zij naar Houston.

Denkend dat ik nu even rust heb ga ik een kerstfilm kijken op Disney Plus. Opeens heb ik door dat Orion niet in de buurt ligt en in de keuken ook niet. Dan hoor ik iets in ons kantoortje en de boef heeft de doos met lekkernijen, die Ricks tante ons stuurde open gekauwd en de chocolade en pindakaas bolletjes eruit gegeten!

Orion heeft al vaker dingen in het kantoor open geknauwd. Waarom precies daar is ons een raadsel. Ik ga nu wel kinderdeurbeveiliging dingen kopen voor die deuren want die kunnen verder niet op slot of wat ook. Hopelijk houdt dat hem buiten.

Als Rick thuiskomt gaan we eerst snel een hapje eten bij Glory Days Grill en dan rijden we naar National Airport. mijn zus en de kinderen zijn er al en de rit naar huis gaat snel. Dan is het weer even heel wat geblaf door Orion voor hij ook zijn rust vindt.

We gaan gezellig bijkletsen en morgen gaan we naar de ambassade om hun paspoorten te vernieuwen. Het is gezellig zo net voor Kerst even tijd met elkaar te hebben.


2 reacties:

Petr@ zei

Ik ben blij dat we hier een 24 uurs klok hebben. Dan gebeurt zoiets niet zo snel. Gelukkig kwam je er thuis al achter.
Fijn dat ze goed zijn aangekomen. Geniet er van!
Is er bij hun in de buurt geen ambassade?

Petra zei

@Petra - Ja, dat AM en PM is zo ergerlijk! De ambassade is alleen hier in Washington. Er zijn wel consulaten maar de meesten daarvan doen geen paspoorten. Mensen moeten vaak ver reizen om hun paspoort te vernieuwen.