Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, januari 23, 2020

Over de terugreis

Gisteravond kletsten Christine en ik nog tot half twaalf dus ik blijf wat langer liggen dan de andere dagen. Daarna pak ik in en drink nog een kop koffie met Christine. Dan vertrekken we naar het vliegveld.

Onderweg stoppen we bij de Starbucks voor mijn egg bites en nitro brew. De rit naar het vliegveld duurt iets meer dan een half uur. Christine was bang voor slecht verkeer maar dat valt alles mee. Ik ben er dan ook bijna twee en een half uur voor mijn vlucht.

We nemen afscheid en hebben beiden genoten van deze kwaliteitstijd samen. Christine vertrekt naar haar sportschool en ik ben in een mum van tijd ingecheckt en door de TSA Pre veiligheidscontrole. 
Austin-Bergstrom International blijkt een erg leuk vliegveld te zijn met allemaal winkeltjes en restaurants. Ik besluit aan een van de bars een lekkere bloody Mary te bestellen en daarmee kom ik de tijd wel door. Net voor het aan boord gaan koop ik een Caprese salade, die ik aan boord als lunch zal eten.


Deze cabine voor kolven en de borst geven had ik vroeger ook goed kunnen gebruiken

Voor we aan boord gaan verander ik ook nog even mijn zitplaats want ik zie dat een rij helemaal open is. De vlucht is allerminst vol dus inderdaad heb ik de hele exit rij voor mezelf. Het wordt een heel relaxte vlucht. Ik koop internet en zo gaat de tijd snel. Ruim een half uur voor op schema landen we al op Dulles!
Rick was er niet zeker van of hij op tijd zou zijn, maar terwijl ik mijn tas van de bagage band sleep komt hij aanlopen. Het is zo goed hem weer te zien! Het voelt alsof ik veel langer weg ben geweest dan de zes dagen!

Thuis pak ik uit, gehinderd door Orion, die me constant hondenzoentjes wil geven. Rick kwam gisteren thuis van zijn ski reisje en vertelde al dat Orion enkel geinteresseerd was of ik ook nog binnen zou komen. Rick was "chopped liver". Zo'n heel blije hond is wel erg schattig!

Saskia is ook thuis want ze heeft een kleine gynaecologische ingreep ondergaan. Daar heeft ze nogal wat krampen van dus ik loop af en aan met warme bonenzakken. Hopelijk gaat het gauw voorbij.

En zo ben ik weer in ons gezellige huis met man en (tenminste voor vannacht) kind. Rick en ik gaan aan de gezellige bar bij Bonaroti eten en daar bestel ik mijn favoriete soep, kippenbouillon met ei, Parmezaanse kaas en spinazie. Verder delen we antipasti en gerookte zalm, het is zeer smakelijk.
Op de terugweg halen we Saskia's eten bij Sunflower, een veganistisch restaurant. Daarna gaan we allemaal op onze luie stoelen ontspannen. Dat is heel gezellig en gemoedelijk zo met zijn drieen.

4 reacties:

Petr@ zei

Fijn dat jij en Christine genoten hebben van de dagen samen.

Wat heerlijk, een hele rij voor jezelf in het vliegtuig! Hoe lang is het vliegen van Austin naar Dulles?

Ai, buikkrampen zijn niet fijn. Hopelijk zijn ze vandaag weg bij Saskia.

Rick heeft zich ook vermaakt op zijn skitrip? Was hij alleen?

Anja L. zei

Ik hoop dat Saskia zich weer snel beter voelt.
Fijn dat Rick ook een leuke tijd heeft gehad.
Fijne vrijdag.

Sally zei

Fijn dat t zo gezellig met je vriendin was. Heeft Rick goed kunnen skiĆ«n? Schattig zo’n blije hond, heel herkenbaar. Beterschap voor Saskia

Petra zei

@Petra - Ja, Rick was alleen. Zijn foto's zijn prachtig, maar het was ver onder nul, te koud voor mij!

@Anja - Een fijn weekend voor jullie!

@Sally - Ja, Rick had schitterend ski weer, veel te koud naar mijn smaak!