Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, januari 16, 2020

Over een kapbeurt en happy hour

De wind huilt om het huis als we opstaan. We zijn beiden voor Ricks wekker van zeven uur wakker dus een fijn vroeg begin van de dag. Na mijn gebakken ei met komkommertjes ontbijt doe ik het dagelijkse uur cardio. 

Al snel daarna is het tijd om naar Anytime Fitness te gaan voor personal training. Ik neem Orion mee in de van voor een ander uitzicht voor hem. Hij vindt het heerlijk in de auto en terwijl ik weg ben gaat hij liggen slapen. 

Het halve uur personal training zit weer vol uitdagingen met gewichten en ik voel vooral mijn beenspieren flink als ik weer naar buiten loop. Met mijn voetproblemen heb ik wel weer eens nieuwe sportschoenen nodig en ik rijd daarvoor naar REI.
De keuze daar is enorm en gelukkig is er iemand, die me heel goed helpt. Grappig genoeg eindig ik na een aantal paren passen precies met het paar dat ik gisteren ook opgezocht had van Salomon. De schoenen zijn ook niet overdreven kleurig wat me wel aanstaat aangezien is ze ook onder gewone kleding wil dragen.

Bij de kassa wacht me nog een verrassing. De verkoopster boven vertelde me dat de schoenen $109 zouden kosten. Maar ten eerste heeft Rick een bedrag opgespaard met eerdere aankopen dat ik kan gebruiken en ten tweede zijn de schoenen kennelijk erg afgeprijsd. Ze kosten nu maar $44, ongekend voor een premium merk sportschoenen!
Op de terugweg ga ik weer op zoek naar een geschikte zwart-wit foto. Er staat al jaren een verroeste antieke truck in een straat vlakbij en die lijkt me een goed onderwerp. Ik maak een paar foto's waarvan ik onderstaande de beste vind. Ik ben benieuwd welke jullie de beste compositie vinden.

Het is intussen alweer lunchtijd en ik bestel de bloemkoolrijst bowl van Zoe's Kitchen. De punten werken via de app en mijn volgende gaat eindelijk gratis zijn! Op weg erheen haal ik wat Easy Cheese voor Orion en melk voor ons van Giant.

Verder wil ik graag wat bloemen voor kleur in huis. De tulpen zien er hier niet uit, maar de rozen kosten $1 per stuk en zien er, ondanks al bruin kleurende randjes, goed uit. Daar neem ik dan maar drie verschillende kleuren bosjes van zes van mee. Ze ruiken in ieder geval heerlijk.

Op de terugweg van Zoe's Kitchen ga ik naar een van de bakken waar je gedragen kleding en schoenen in kunt doen. Saskia kwam gisteren met twee volle zakken afgedankte kleren thuis en ik had ik ook weer heel wat dat me te groot was geworden. Sommige dingen heb ik nauwelijks gedragen omdat ik na aankoop opeens af begon te vallen.

Om drie uur heb ik een kappersafspraak bij Lofty Salon. Daar is het heel rustig, ik ben zelfs de enige klant. Misschien is het daarom wel dat Carmen na het foehnen mijn haar ook nog even krult. Leuk voor het happy hour vanavond.
Als ik thuiskom hoor ik een doordringende piep van ergens bij onze televisie komen. Het is hoogst irritant en ik bel Rick om te vragen of hij weet wat het is. Dat is niet het geval dus ik ben blij dat ik al gauw weer naar Red Galanga kan voor het happy hour. Rick zal het hopelijk voor ik weer thuiskom oplossen.

Chris gaat vanavond wel maar ik heb nog geen antwoord op mijn sms of ze me op kan halen. Ik bestel dan maar een Lyft en terwijl ik daarop wacht zie ik een prachtige zonsondergang! Amer brengt me naar Red Galanga en net als ik in de auto zit sms-t Chris dat ze me op kan halen. Volgende keer maar weer.

Het is ook goed dat ik vroeg ben want 9 mensen hebben laten weten te komen en we zijn dus met zijn tienen. Het is bijzonder dat Red Galanga voor ons een hele tafel maakt. Een voor een komt iedereen inderdaad binnendruppelen.
Het wordt weer super gezellig. Het is de grootste groep, die we tot nu toe gehad hebben wat mij heel blij stemt. Het eten is ook weer voortreffelijk en we blijven tot ver na zevenen. Iedereen bedankt mij altijd bij het afscheid nemen voor het regelen van het happy hour. Dat is super makkelijk, een Facebook evenement met een paar klikjes op mijn toetsenbord. Wel fijn dat het zo wordt gewaardeerd!

Lois brengt me naar huis en Rick en Orion zijn zo blij me weer te zien dat ze me al op de oprit begroeten. Het was een leuke en productieve dag.



6 reacties:

Pascale zei

Gezellig, zo'n avondje uit met z'n allen!

Ik vind de bovenste zwart-wit foto het leukst. Ben benieuwd welke er uiteindelijk als favoriet uitkomt!

Petr@ zei

Wat ziet Lofty er gezellig uit van buiten. Ik vraag me alleen af of het kleed altijd buiten ligt en dus ook in de regen.

Leuk dat er zo'n grote opkomst was bij het Happy hour.

Wat was nou de piep en heeft Rick het op kunnen lossen?

Tineke zei

ik vind de 2e foto leuker met cabine en het merk.
Zonde dat ze deze oldtimer niet opknappen!
Gezellig je happy hour, zijn er ook nederlandse vrouwen bij?

Monique zei

Absoluut de bovenste foto, die oogt wat rustiger :-)

Groet,
Monique

Marion2 zei

Ik vind de bovenste foto het mooist (maar ik moet erbij zeggen dat ik geen verstand heb van fotografie).

Heel bijzondere kleuren bij de zonsondergang. Prachtig.

Gezellig zo met de groep vrouwen. Ik kan me voorstellen dat ze het heel erg waarderen dat jij dat organiseert.

Petra zei

@Pascale - Ik heb inderdaad ook de bovenste gekozen.

@Petra - Ja, dat is een buitenkleed.

@Tineke - Inderdaad, iedere keer dat ik hem zie is die truck verder geroest. Er zit een Nederlandse bij het happy hour groepje en ik heb een tweede uitgenodigd

@Monique - Dat vond ik ook, al vind ik de tweede ook wel wat hebben

@Marion - Je hoeft geen verstand van fotografie te hebben om te weten welke foto's goed zijn.