Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, januari 03, 2020

Over een "normale" dag

Rick heeft zijn wekker gezet voor kwart over zeven en staat keurig op. Het is koud in de kamer en buiten regent het dus ik heb niet zo'n haast. Tegen achten verlaat ik mijn warme nestje ook maar eens.

Beneden staat de koffie klaar en ik pocheer een paar eieren in de magnetron. Er zijn nog wat groentes over van de verschillende feestmaaltijden, die ik erbij eet. Rick vertrekt voor het eerst in bijna twee weken naar zijn werk en ik moet aan de elliptische machine geloven.

Na een uur heb ik bijna mijn 10000 stappen bijeen en dan vind ik het wel weer genoeg geweest. Eindelijk heb ik eens tijd om Saskia op te bellen in plaats van alleen te sms-en. Ze doet het goed maar geeft toe thuis erg te missen. Het is natuurlijk ook wel lang twee weken bij mensen, die je eigenlijk niet kent en dan ook nog tijdens zulke verdrietige omstandigheden. Gelukkig gaat alles tussen haar en Justin prima. 

Na mijn douche neem ik een lijstje mee om af te werken en ga als eerste bij Zoe's Kitchen lunchen. Natuurlijk laat ik me de bloemkoolrijstbowl weer goed smaken, maar ik erger me aan de app. Ik had allang een gratis bowl moeten krijgen met 350 punten, maar hij staat nu al weken op 335 en telt niet verder. Zo irritant! Natuurlijk weet niemand in het restaurant wat ze eraan kunnen doen.
Door het miezerweer rijd ik daarna naar Tysons Corner Mall. Daar parkeer ik vlakbij de Lord & Taylor, die helaas na ongeveer dertig jaar zijn deuren gaat sluiten in deze mall. Hier vond ik nou juist altijd mooie jurken. Het ziet er mistroostig uit met alle SALE borden.

Mijn doel is Bath & Body Works. Hier hebben ze de kerst sale en ik neem een paar kaarsen met drie lonten en wat geurtjes mee. Ik moet me hier altijd inhouden niet meer te kopen dan ik nodig heb. Een soort snoepwinkel is het maar dan voor geurtjes.

De volgende stop is de Giant. Hier koop ik eigenlijk alleen vuilniszakken. Bij Whole Foods kies ik een paar bosjes rode tulpen uit. Idioot duur, maar ik wil de lente in huis. Dan ga ik huiswaarts en kijk "That Darn Cat" op Disney Plus. Leuke film blijft het!

Als Rick thuiskomt gaan we naar Artie's waar nog twee krukken aan de bar vrij zijn. Dit is een super populair restaurant maar aan de bar valt de drukte meestal nog mee. Rick neemt een heel lekkere rib eye biefstuk, ik krijg ook een hapje en kan dat beamen. Mijn forel met pecan noten is heel licht en voortreffelijk bereid.

Thuis gaan alle kaarsen, echt of onecht aan. Het is alweer weekend en dat is wel lekker om langzaam weer in het gareel te komen. De kerstboom is nog zo mooi en verliest bijna geen naalden, maar hij zal er morgen of overmorgen uit moeten. Allemaal een heel fijn weekend gewenst!

3 reacties:

Petr@ zei

Ik dacht dat de Dutch Santa veel groter was maar nu ik hem bij jou op tafel zie staan, blijkt dat niet zo te zijn. Grappig hoe je je dus een beeld vormt van iets. Hoe dan ook is hij leuk!!

Hier gaat ook de kerstboom er uit vandaag en bedacht me net ook dat hij weinig naalden heeft verloren in die paar weken.
Zal wel weer even kaal zijn in huis. Een bosje bloemen om het op te vrolijken is een goed idee.

Marion2 zei

Het is altijd weer even wennen na alle gezelligheid. Zeker nu het grijs en miezerig is.
De kerstboom is er al weer uit, het kostte me een halve dag (het was een grote en ik had er een paar honderd kerstballen in gedaan, haha). Vandaag maar de rest van versieringen, helaas.

Fijn weekend!

Anja zei

Bath & Body Works, zo'n leuke winkel.
Hier heb ik op nieuwjaarsdag de kerstboom opgeruimd, ik was er helemaal klaar mee.
Vandaag hebben we samen met familie en onze kinderen Marcel zijn 60e verjaardag gevierd.
Voor ons was deze dag een einde aan alle feestdagen en nu op naar het voorjaar.
Ik kan niet wachten..........