Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, januari 10, 2020

Over een rustige vrijdag

Gisteravond kon ik dus niet wakker blijven en als ik opsta liggen Justin en Saskia nog in diepe rust. Rick vertelt dat na de vertraging alles gelukkig goed ging met hun vlucht. Rick vertrekt en ik maak een ontbijt van komkommer met kaas. 

Daarna doe ik eerst mijn uur op de elliptische machine en ga dan naar Anytime Fitness. We hebben de personal training naar vandaag verzet en Sharon wacht me al op. Het is weer een pittig half uur. Hopelijk heb ik er niet zoveel spierpijn van als na maandag. 

Omdat ik Justin en Saskia het geblaf wilde besparen heb ik Orion meegenomen. Die heeft heel lief in de van liggen wachten. Hij vindt het prachtig om mee te mogen en op het "Up" bevel springt hij dan ook altijd meteen in de van. 

Intussen zijn Saskia en Justin op en ik haal South Block acai bowls voor hun ontbijt. Voor mij is het al lunchtijd dus na mijn douche haal ik een bloemkoolrijst bowl van Zoe's Kitchen. Die smaakt zoals altijd heel goed, maar alweer krijg ik de punten er niet voor. Dat betekent ook geen gratis bowl waar ik allang genoeg punten voor zou moeten hebben. Ik zend maar eens berichtje via de app, eens kijken wat ervan komt.

Even overweeg ik om bij Whole Foods nieuwe tulpen te gaan kopen want degenen, die ik nu heb zijn aan het uitbloeien. Ik besluit te wachten tot dit weekend of maandag. Ik vind open rode tulpen ook erg mooi. 

Aangezien Orion geen kluifjes meer heeft haal ik daar een aantal van bij Petco. Saskia en Justin zijn naar het Natural History Museum vertrokken dus daarna heb ik een hele rustige middag voor de boeg.
Thuis gaan dan ook de voeten omhoog en begin ik eindelijk eens aan The Crown. Nu heb ik nog 3 seizoenen in te halen want de eerste aflevering bevalt me heel goed. Terwijl ik kijk ligt Orion lief te knauwen waardoor Flapjack de moed vergaart om naast me te komen liggen. Als ik ophoud met aaien krijg ik een kopstoot tegen mijn arm. Ik ga hem weer missen als hij morgen vertrekt.

Vanavond gaan we met Justin en Saskia bij Passion Fin eten. Daar kunnen Rick en ik sushi zonder rijst eten en Saskia en Justin vinden genoeg veganistische keuzes. Het is weer smullen geblazen.

Na het eten gaan we naar de bioscoop in Tysons Corner Mall. Saskia en Justin hebben Frozen II nog steeds niet gezien en Rick en ik gaan graag mee. Het is leuk de film nog een keer te zien. Alweer een latere avond dus, maar morgen is het weekend.

4 reacties:

Marion2 zei

Wist je dat Nancy Pelosi een Nederlandse schoonzoon heeft. Als journalist is hij regelmatig op tv om het nieuws uit/over Amerika te duiden. Hij zegt ook gerust dat ze erg streng is en dat ze er de wind goed onder heeft.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Michiel_Vos

Wat knap dat Saskia en Justin doorgaan met activiteiten ondernemen. Het lijkt me ongelooflijk zwaar nu voor hem.

Petr@ zei

Na een paar drukke dagen is het best fijn een rustige dag te hebben.
Je avondeten zag er heerlijk uit!

Hester zei

Fijn dat jullie Saskia weer in de armen kunnen sluiten in zo'n moeilijke periode. Ik hoop dat het naar omstandigheden goed gaat met Saskia en Justin en dat Justin een mooi afscheid van zijn moeder heeft gehad. Het blijft een onwerkelijk verdrietig verhaal.

Petra zei

@Marion - Ja, ik heb de programma's van Michiel gezien. Ik volg hem op Twitter maar jammer genoeg tweet hij bijna nooit. Pelosi's andere dochter Christine daarentegen wel en ik volg haar ook.

@Petra - Inderdaad ben ik blij ook volgende week een paar dagen met "niets" te hebben. Ik prop januari altijd vol zodat die maand maar zo snel mogelijk voorbij is, maar deze valt ook qua weer tot nu toe erg mee.

@Hester - Inderdaad, erg verdrietig. De begrafenis was mooi maar droevig vertelde Saskia, maar daarna was het juist gezellig met al Justins familie. Ik vroeg Justin of hij het vervelend vindt dat iedereen hem nu condoleert, maar gelukkig vindt hij het juist fijn dat zo veel mensen meeleven.