Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, januari 31, 2020

Over een verandering van plannen

Net als gisteren wekt Alexa me om zeven uur. Ik sta met de zonsopgang op en de kamer gloeit roze, mooi! Ik haal weer ontbijt van Starbucks en doe dan mijn 10000 stappen routine. Intussen kijk ik naar het af en aan vliegen van de vogels.

Er komen heel wat soorten langs voor hun ontbijt. Behalve de titmice, zwartkop meesjes en doodgewone musjes (wat een bullies zijn die!), ook een aantal specht soorten. De nuthatch en de downy woodpecker zijn de kleinere, maar deze red bellied woodpecker is ook dol op ons vogeleten en komt iedere ochtend langs. Ik vind hem zo mooi!
Na ingepakt en gedoucht te hebben ga ik eerst naar Zenola. Daar haal ik mijn debit kaart op, die ik er gisteravond vergat. Even schrik ik want ze zijn gesloten voor een prive evenement en ik moet die kaart voor ik vertrek hebben. Gelukkig is de deur open en heeft de manager de kaart zo gevonden.

Daarna rijd ik weer naar het Mosaic District. Vandaag heb ik met Lea Ann afgesproken bij Le Pain Quotidien. Hier ben ik alweer een tijdje niet geweest en hun zalm bowl is nieuw voor mij. Lekker dat die is!

Lea Ann en ik hebben elkaar ook weer een tijdje niet gezien dus er is weer zo anderhalf uur voorbij voor we afscheid nemen. Het is inmiddels bewolkt en kil en ik voel mijn spieren weer opspelen.
Mijn plannen voor vanmiddag wijzig ik maar, want ik krijg een sms van Chris dat haar moeder ziek is en ze daardoor vanavond niet samen kan eten. Ik was van plan om voor dat eten naar de film Little Women te gaan, maar nu het niet doorgaat heb ik ook geen zin om drie uur in een theater te zitten. Ik zal morgen lang genoeg moeten zitten.

In plaats van in de bioscoop kijk ik dan maar wat shows op mijn laptop. Verder besteed ik een uur aan het trainen van Orion. Die vindt dat altijd prachtig en nadien heb ik geen hond meer aan hem. Ook bedenk ik me waar ik dan wil gaan eten, want het nieuwe restaurant, waar ik met Chris heen zou gaan, bewaar ik dan maar voor later met Rick.

De keuze valt op de wijnbar bij Bonaroti. Daar hebben ze lekker Italiaans eten en ik zou wel liters van hun Michelangelo soep op kunnen! Verder neem ik de antipasti en een lekkere groene salade. Ik zit naast een ouder stel dat hier altijd is als wij er zijn. Ik denk dat de man dementeert en zijn vrouw heeft duidelijk behoefte aan aanspraak. We praten dus over koetjes en kalfjes

Eenmaal weer thuis neem ik vast mijn douche zodat ik dat morgenochtend vroeg niet meer hoef te doen. Rick wil dat nooit want hij denkt dat hij 's nachts nog vies wordt. Maar nu reis ik alleen en vroeger douchte ik altijd 's avonds. Morgen gaat de wekker om tien voor half zes dus hoe minder ik nog hoef te doen hoe beter. Het volgende blog komt uit Seattle.

3 reacties:

Marion2 zei

Wat is het vroeg licht bij jullie! Even gecheckt en hier was vandaag de zonsopgang
om 8.21 uur.

Leuk, al die vogeltjes in de tuin. Mijn favoriet is de specht. Hij ziet er zo mooi uit
en je ziet hem minder dan de andere soorten.

Veel plezier in Seattle!

Petr@ zei

Die zalmbowl zag er heerlijk uit!

Ik douche liever 's avonds. In de ochtend gun ik me daar geen tijd voor.

Veel plezier in Seattle!

Petra zei

@Marion - Ja, jullie dag is in de winter echt een stuk korter, maar in de zomer is het natuurlijk omgekeerd.

@Petra - Omdat ik iedere dag sport douche ik altijd daarna.