Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, januari 27, 2020

Over opeens weer een volle fibromyalgie aanval

He, bah, ik heb door veel pijn helemaal niet goed geslapen. Ik sta tegelijk met Rick op want het bed is dan een soort martelwerktuig. Met mijn ontbijt van gepocheerd ei en komkommer neem ik wat ibuprofen in, hopend dat het wat zal helpen. 

Als ik me zo voel is het zaak zo snel mogelijk te gaan bewegen. Dat doe ik boven op de elliptische machine en bedenk me hoe blij ik daar nog steeds mee ben. Zo langzamerhand heb ik er al duizenden kilometers op "gerend". 

Als het uur voorbij is voel ik me inderdaad wat beter en maak me klaar om naar Anytime Fitness te gaan. Sharon houdt het dit keer wat lichter om niet teveel van mijn spieren te vergen. Toch wordt het een productief half uur.

Thuis ga ik stofzuigen, of althans zet de Roomba aan. Het tapijt ligt weer vol hondenhaar en deze Roomba zuigt dat perfect op. Alleen vindt Orion het maar niets en hij hapt er af en toe naar alsof hij het ding weg wil jagen. Dat werkt natuurlijk op mijn lachspieren. 

Voor mijn energie helemaal op is ga ik Vienna in. Eerst rijd ik even langs de Vienna Auto Body Shop in de hoop dat ze de sluiting van mijn dashboardkastje kunnen maken. Die is afgelopen zomer kapot gegaan toen mijn tas ertussen kwam te zitten. Nu ziet het er niet uit met plakband. Helaas doen de Body Shops enkel exterieure reparaties dus ik moet nu uitzoeken waar ik dan heen moet. 

Voor de lunch eet ik een Med salade met biefstuk bij Noodles & Company. Het smaakt weer goed, vooral de pittige dressing. Noodles doet meer aan low carb, ze hebben nu zucchini (courgette) noedels en pasta met bloemkool er doorheen (die laatste heeft nog teveel koolhydraten voor mijn smaak). 
Jammer genoeg blijf ik me niet lekker voelen dus ik haal gauw benodigdheden voor het avondeten en ga dan huiswaarts. Daar wordt het een middagje onder mijn deken op mijn ligstoel. Het is altijd zo moeilijk me over te geven vooral omdat ik vanmiddag eigenlijk naar Great Falls wilde gaan.  Gelukkig verveel ik me sowieso nooit.

Vanavond eten we voor de verandering weer eens thuis. Er zal nog geen ritme in komen want Rick gaat woensdagmiddag alweer op reis. Ik maak zalm in de air fryer en we hebben er bloemkool tots en spinazie bij. Die zalm lukt iedere keer zo goed, dat alleen al maakte de air fryer een goede aankoop.

Hopelijk kan ik mezelf vroeg naar bed sturen en voel ik me morgen weer beter. Zo niet dan heb ik een aantal opties om mijn spieren te warmen.

3 reacties:

Petr@ zei

Hè wat naar dat je je niet goed voelde. Hopelijk gaat het vandaag beter en kun je misschien alsnog naar Great Falls.

Anoniem zei

Ik ben ook weer gestart met minder koolhydraten, flinke omschakeling (ik eet ook geen vlees). Na een paar dagen voel je je eigenlijk al fitter. Hopelijk hou ik het nu wel vol.
Leuk om je korte reisje naar Texas te lezen. We gaan eind augustus (lekker warm).

Petra zei

@Petra - Ging niet veel beter, maar Great Falls loopt niet weg

@Anoniem - Nou, bereid je voor inderdaad, maar een leuke staat om te bezoeken.