tag:blogger.com,1999:blog-5754470.post5311283136742748083..comments2024-03-29T11:20:54.760-04:00Comments on Avonturen vanuit ons hoekje van de wereld: Halverwege de week alweerPetrahttp://www.blogger.com/profile/02990363133683198286noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-55223524779014889512010-10-18T00:38:32.255-04:002010-10-18T00:38:32.255-04:00Bijna bijgelezen;-)
Een paar dagen vergeten te lez...Bijna bijgelezen;-)<br />Een paar dagen vergeten te lezen of geen tijd en het loopt op...Kristel Holsbeekhttps://www.blogger.com/profile/16488898560830083344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-74783732582515654012010-10-14T20:25:30.653-04:002010-10-14T20:25:30.653-04:00@Sally - Ha ha, ik ook altijd, vandaar, dat ik een...@Sally - Ha ha, ik ook altijd, vandaar, dat ik eens wat meer "keukenprinsesserig" wilde zijn.<br /><br />@Suus - Oei, brandende plekken lijkt me niet zo lekker. Wij wonen eigenlijk helemaal verkeerd voor mij, veel te veel keuze aan verschillende cuisines ;).<br /><br />@Jesse - Hij is met mijn kleine cameraatje gemaakt op de macro stand. Heb je een Canon? Die hebben heel goede macrolensjes. Bedankt voor de Jamie Oliver suggestie!<br /><br />@Bas - Bedankt voor de link!<br /><br />@Tink - Dat klinkt heerlijk! Ik ga eens experimenteren.<br /><br />@Natasja - Die kaas van Costco heb ik nog niet gevonden, moet toch maar weer eens terug daarheen (heb er een hekel aan ;)).<br /><br />@Brin - Dat sausje klinkt ook erg lekker! Ik ga toch eens wat meer experimenteren met pasta.<br /><br />@Monique - Ik loop ook helemaal achter op jouw blog. Ik wil echt tijd hebben om het allemaal te lezen en dat lukt telkens niet. Fijn, dat jullie "mijn" staat ook zo waarderen!Petrahttps://www.blogger.com/profile/02990363133683198286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-78866058744127469422010-10-14T19:13:19.688-04:002010-10-14T19:13:19.688-04:00He he, ik ben eindelijk bijgelezen op je blog. Zel...He he, ik ben eindelijk bijgelezen op je blog. Zelfs het Monacoverslag had ik nog niet gezien, we hebben vreselijk drukke dagen gehad. Nu zitten we lekker bij te komen op een campground in Verona, VA.<br /><br />Wat een geweldig mooie staat Petra, we hebben vandaag weer met volle teugen genoten rondom Roanoke! We blijven hier morgen ook nog, Virginia is prachtig.<br /><br />We hebben door alle drukte Great Falls over moeten slaan, maar wel Arlington Cemetry en Old Town Alexandria bezocht naar aanleiding van al jouw tips.<br /><br />Groetjes,<br />MoniqueAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-31420056365826836352010-10-14T15:39:58.515-04:002010-10-14T15:39:58.515-04:00Ik maak mijn macaroni met kaas en ham met een gewo...Ik maak mijn macaroni met kaas en ham met een gewone bechamelsaus en geraspte Zwitserse Emmental, dan nog eventjes de oven in. <br />Als het eens heel vlug moet gaan heb ik wel dit:<br />Bak in een steelplan wat spekblokjes aan. Voeg er een bokaal tomatensaus van Bertolli aan toe (Basilicum of Zongedroogde tomaten) voeg er dan een potje Philadelphia kaas met bieslook aan toe. Laat even meewarmen, niet koken. Dit sausje serveer ik dan met penne pasta. Het valt bij iedereen in de smaak en is in een mum van tijd klaar!Brinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-33415828347722125532010-10-14T13:34:54.544-04:002010-10-14T13:34:54.544-04:00Allereerst complimenten voor de prachtige foto van...Allereerst complimenten voor de prachtige foto van de vlinder! Ik maak ook vaak een pastagerecht met gesmolten Boursin. In Nederland heb je Boursin Cuisine, speciaal voor dat soort gerechten, maar met het 'gewone' boursinkaasje lukt het ook prima. Vaak doe ik er nog een champignon door. Heerlijk hè! <br /><br />Volgens een collega van John verkopen ze bij de Costco Nederlandse blokken kaas. Moet je maar eens een keer kijken.Natasja Valentijnhttps://www.blogger.com/profile/16798028348451941131noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-63368968510900894572010-10-14T08:24:23.559-04:002010-10-14T08:24:23.559-04:00Ik gebruik voor m'n macaroni met kaas (en ham ...Ik gebruik voor m'n macaroni met kaas (en ham voor de liefhebbers) een combinative van Irish cheddar, Goudse of and NL kaas en een stukje Gruyere wat er altijd zo' heerlijk apart nootachtige smaak aan geeft. Alle kazen zijn te krijgen bij Trader Joe's.<br /><br />Ik laat eerst een uitje zachtjes met de deksel op de pan garen in 5 min. Doe dan de eventuele ham erbij, de al dente macaronie en tot slot de kaas. Even deksel op de pan tot alles goed gesmolten is, klaar. Als we een variatie willen doen we aan het einde ook blokjes bleekselderij erdoor zodat je lekker knapperige groentetjes hebt. Een verassende combi :-)Tinkhttps://www.blogger.com/profile/16951231576228161688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-2692516361884935502010-10-14T06:55:42.021-04:002010-10-14T06:55:42.021-04:00Hoi Petra,
Op deze pagina vind je meerdere recept...Hoi Petra,<br /><br />Op deze pagina vind je meerdere recepten die je misschien wel zullen aanspreken:<br /><br />http://www.ah.nl/recepten/zoek?rq=macaroni+kaasBas N.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-31662868867205092852010-10-14T05:42:42.714-04:002010-10-14T05:42:42.714-04:00Wat een schitterende foto van die vlinder, het is ...Wat een schitterende foto van die vlinder, het is mij echt nog nooit gelukt om zo'n mooie close up te maken! Las dat je gisteren weer kopjes&graatjes hebt gegeten, geloof toch dat ik het ook bij traditioneel zou houden hoor! Wat goed dat Saskia het trainen zo vol kan houden, en dat jij hebt gekozen lekker de buitenlucht in de gaan. Volgens mij is een lange wandeling uitstekende beweging voor je!<br /><br />Oh ja, ik kook heel graag de recepten van Jamie Olivier heb bijna al zijn boeken, dus moest aan zijn "killer mac&cheese" denken toen jij een recept vroeg. Heb het ook online gevonden voor je (ik neem aan dat je deze link kunt openen, laat anders even weten);<br />http://www.jamieoliver.com/recipes/vegetarian-recipes/a-killer-mac-n-cheese<br /><br />groet, IngridIngrid en Michaelhttps://www.blogger.com/profile/05499146520320680791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-39418136322338238932010-10-14T02:59:30.224-04:002010-10-14T02:59:30.224-04:00Dat het toch nog zón heerlijk weer is, dat is wel ...Dat het toch nog zón heerlijk weer is, dat is wel genieten.... Ik geniet nog na (brandende plekken) van een warm weekend Parijs.. <br /><br />Ik hou er zo van als ik dat bij jou lees, in de middag daar eten halen, dan daar... heerlijk... alleen al om de vele verschillende tentjes zou ik ieder jaar (of vaker) naar de USA wilen!Suushttp://suusjesbelevenissen.skynetblogs.benoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5754470.post-36275359477458222782010-10-14T01:20:45.248-04:002010-10-14T01:20:45.248-04:00hier had de jongste ook PSAT's maar had daarna...hier had de jongste ook PSAT's maar had daarna gewoon (weliswaar verkort) les.<br />Helaas geen tips voor je macaroni en kaas. Ik kook dat vanuit een potje ;-}Sallynoreply@blogger.com