Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, juni 06, 2005

Feeling hot, hot, hot!

Heerlijk, dit warme weer! De meeste mensen zijn het met me eens, maar vrijwel niemand begrijpt hoe lekker dit is voor mij. Het betekent veel minder pijn, mijn spieren reageren heel positief op warmte, ik voel me dan bijna gewoon!

Kai logeerde vannacht bij zijn vriendje Michael, maar we hadden afgesproken vanochtend een fietstocht te maken. Ik haalde hem om half tien op en om tien uur fietsten we weg. Het was inmiddels al een heel vochtige 32 graden. Kai was moe van zijn logeerpartij, maar een heel nieuwsgierig hert en een aantal snel kabbelende beekjes haalden die vermoeidheid gauw weg.


We liepen naar een van die beekjes en besloten daar met een picknick en sandalen terug te komen, zodat we in het water zouden kunnen. Om ons heen klonken kikker en insekten geluiden en Kai merkte op, dat het voelde alsof we in Louisiana waren, in plaats van Virginia! En inderdaad, het voelde ontzettend tropisch vandaag.

Bij thuiskomst vertrok Katja met drie vrienden en vriendinnen meteen naar het zwembad. Kai was zo moe na de fietstocht, dat hij ging slapen en Saskia en ik smeerden ons ook in om naar het zwembad te gaan.

Ik had allerlei plannen vanmiddag, maar eenmaal in het zwembad gaan de uren opeens in sneltreinvaart voorbij! Voor ik het wist was het 4 uur en moest ik toch echt naar huis om te douchen, want Katja had om 5 uur een kappersafspraak.

Saskia was al dagen nerveus, want ze moest een zwemtest doen om van de duikplank te mogen springen en om zonder mij in het zwembad te zijn. Vandaag heeft ze die test samen met haar vriendinnetje gedaan en ze draagt nu met trots een groene rubberen armband, die aangeeft, dat ze "groot" is. Trots, dat ze is!


Ons zwembad heeft geen snackbar en dus is het een lucratieve plek voor de Good Humor busjes, die door Vienna rijden. Vandaag merkten we de rivaliteit tussen die busjes!! Er stond een busje de hele tijd te wachten, maar hij had niet zoveel keuze als degene, die het zwembad in zijn route heeft. Ze gingen elkaar nog net niet te lijf! Gelukkig, want er waren heel wat kinderen om dat gade te slaan. Maar de woorden waren niet mis. De een zijn brood, ...

Katja's haar is erg leuk geworden, ze heeft voor het eerst in jaren weer een pony, maar dan een hele lange.


Vanavond heb ik heerlijk buiten zitten lezen. Ik lees het boek "Lamb" van Christopher Moore. Terwijl ik daar zat werd het donkerder en donkerder en om 7 uur moest ik naar binnen, want het begon goed huis te houden. Maar om de een of andere reden ontlopen wij altijd het ergste van de storm. Ik weet niet of dat is omdat we op een "berg" wonen, maar het is wel opvallend. Het werd vandaag dan ook bijna 100 graden (vind ik altijd zo warm klinken!).

In Aruba zoeken ze hard naar een 18 jarig meisje, dat al 4 dagen spoorloos verdwenen is. Dit is natuurlijk geen goed nieuws voor een eiland, dat erg afhankelijk is van het toerisme en dan vooral het Amerikaanse toerisme.

Een beter bericht was, dat er minder misdaden werden gepleegd in de VS in het afgelopen jaar. Dat er 50 minder moorden werden gepleegd in Washington was al heel goed nieuws!
Nog een verlate foto van Saskia en mij tijdens de picknick vorige week

0 reacties: