Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, juni 12, 2005

Nederlandse gast

Het was vandaag prachtig weer, warm, maar niet zo vochtig, wat meteen te zien was aan de mooie blauwe lucht. Rick, Kai en ik namen de gelegenheid waar om naar Whole Foods te lopen. We hadden niet veel nodig en het is een mooie wandeling.

Onderweg kwamen we langs maar liefst vijf kerken, allemaal verschillende denominaties. Gewoonlijk valt dat niet zo op, maar op zondag is het een drukte van jewelste rond de kerken. Bij sommigen moet de politie er zelfs bij aan te pas komen om het verkeer te regelen.

Na de wandeling maakten we ons natuurlijk klaar voor het zwembad. Nu is het nog niet saai, want iedereen gaat nog en het is er gezellig druk. Dat zal langzaam minder worden en in augustus is het er altijd erg rustig, ook wel omdat veel mensen dan op vakantie zijn, maar ook, omdat de glans er tegen die tijd vanaf is.

Rond half zeven kwam Ronald Verhoog hier. We lieten Mexicaans eten bezorgen en kletsten gezellig buiten op het deck. Hij wilde ook nog even een laatste blik in een Amerikaanse supermarkt werpen, dus namen we hem mee naar de grote Safeway hier vlakbij. Het was vreselijk gezellig! Morgen vliegt hij weer terug naar Nederland, het was duidelijk, dat hij het jammer vond, dat zijn vakantie er weer op zat!

Saskia nam deze foto van Ronald en mij

We vinden het altijd ontzettend leuk om Nederlandse gasten te ontvangen. Jammer, dat het eigenlijk maar zo weinig voorkomt. Het is ook heel goed voor de kinderen om verschillende mensen Nederlands te horen praten. Dus, wie er naar Washington komt is hier welkom!

0 reacties: