Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, juni 05, 2005

Vakantiegevoel

Het is 22 uur en 32 graden! Heerlijk! Eindelijk is het echt zomerweer! En de voorspellingen zijn, dat dat de rest van de week zo zal zijn. Hoera!

Met deze temperaturen komt ook gelijk een vakantiegevoel. Ik wil, dat de zomervakantie nu begint! Niet over drie weken! Dit vierdaagse weekend is te makkelijk en om dan weer in het gareel te komen, bah. Maar we hebben nog een vrije dag te goed.

Vanochtend zijn Katja en ik door de hitte naar Michael's gelopen. Dat was zo'n drie kilometer en het was warm, met een hoofdletter! Maar goede oefening en Katja had Scrapbook dingen nodig voor Engels. Nu ben ik geen scrapbooker, dus ik heb nooit rondgekeken in die gangen. Maar, mijn hemel!! Je kunt er werkelijk alles vinden!! Ik zou er bijna van gaan scrapbooken, maar ik weet, dat ik daar geen geduld cq tijd voor heb. Katja vond in ieder geval wat ze nodig had.

Natuurlijk moesten we op een dag als deze naar het zwembad. Na de lunch ging het hele gezin. En ik ben waarempel drie keer het koude water in gegaan! Het was zo warm, dat dat zelfs lekker aanvoelde. Nog een paar dagen deze temperatuur en het water is lekker warm. We zijn allemaal een beetje verbrand, vooral Saskia heeft zo'n lichte huid, dat het moeilijk is dat tegen te gaan! Ik moet toegeven, dat me dat wat verontrust, want we zullen deze zomer nog heel wat zon zien.

Als afsluiting van deze heerlijke dag hebben we buiten gegeten op het terrasje van Sweetwater Tavern. De bediening was heel goed. Het was wat warm, maar dolgezellig en het eten was voortreffelijk.

Het Engelse projekt waarvoor Katja naar Michael's moest gaat over Griekse mythologie (specifiek de Odyssee). Hiervoor had ze een mythologie boek nodig en we reden naar Barnes and Noble dichtbij het restaurant om dat te vinden. Helaas waren zij net dicht om 7 uur en dus moesten we naar Borders, wat tot 9 uur open bleef. Het is toch heerlijk, dat je tot 9 uur op zondagavond nog in een boekenwinkel kunt rondneuzen! Katja zag haar vroegere Engelse lerares en vond het boek dat ze nodig had.

Vanavond heb ik mijn Canadese foto's online gezet (mijn broer wil geen familie foto's online, dus niets van hen). Die zijn hier te bekijken.

0 reacties: