Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, maart 06, 2020

Over een broodnodige massage en Saskia thuis

Rick heeft nog een nacht in Katja's kamer geslapen. Kennelijk vindt hij dat bed wel lekker. Ik moet zeggen dat ik ook beter slaap als ik het bed voor mezelf heb. Ik sta weer om acht uur op en tref Rick al beneden. 

Hij heeft koffie voor mij gezet en maakt zichzelf klaar om naar zijn werk te gaan. Rick vindt dat hij thuis niet goed kan werken en heeft nog een aantal dingen te doen voor hij volgende week met vakantie is.

Na mijn ontbijt van ei en komkommer ga ik weer aan het hardlopen op de plaats. Het is vandaag wat somber en een stuk kouder. De Lickimat komt nu al van pas want gewoonlijk zeurt Orion enorm terwijl ik sport en nu is hij druk met likken. Het uur gaat dan ook snel voorbij. 


Als ik klaar ben ga ik de was opvouwen en alvast wat spullen in mijn tas doen. Het wordt lekker warm in Orlando dus er kan weer eens zomerkleding mee. Verder is het fijn dat we met de van gaan, want ik kan van alles er los ingooien.

Voor ik het weet is het bij enen en tijd om Vienna in te gaan. Ik geniet van de bloeiende narcissen en forsythia, het is wel allemaal geel behalve de rose bloesemboompjes, maar dat deert me niet.
Bij Petco haal ik eten en kattenbakspul voor Saskia's katten. Ik kijk ook even bij het kleine grut. Vroeger hadden we daar heel wat van, maar ik kreeg meer dan genoeg van het kooien schoonmaken. Toch ziet zo'n parkietje er wel schattig uit. Ik doe het toch maar niet, alleen al vanwege de katten, die we toch regelmatig over de vloer hebben.

Voor mijn lunch kan ik het niet laten weer een bloemkool rijst bowl te halen van Zoe's Kitchen. Ik ben hun beste klant, denk ik. En iedere keer smaakt het weer zo ontzettend lekker.
Thuis ga ik verder met voorbereidingen voor de reis. Voor ik het weet loopt het tegen drieen en is het tijd om naar Elements te gaan voor mijn hot stones massage. Ruth is werkelijk heel goed en het uur gaat snel voorbij. Bij het maken van een nieuwe afspraak blijkt dat ik niet de enige ben, die Ruth zo fijn vindt. Eind maart vinden we eindelijk een plekje. 
Als ik naar buiten loop plenst het opeens. De van staat vlakbij, maar ik ben flink nat als ik er weer inzit. Saskia en Justin zijn inmiddels ook thuis en duidelijk zeer opgewonden voor de komende reis. Ze zijn echt beste vrienden, zo leuk om te zien.

Rick komt ook vroeg uit zijn werk om in te pakken. Als hij daarmee klaar is gaan we naar de net geopende Bear Branch Tavern in Vienna. Saskia en Justin gaan hun eigen eten halen dus we zijn met zijn tweeen. Gelukkig heb ik van tevoren onze naam op de lijst gezet want het is heel erg druk.

Het Mexicaanse restaurant van vorige zondag kan een voorbeeld nemen aan dit nieuwe restaurant. Ze openden woensdagavond en nu twee dagen later gaat alles van een leien dakje. Er is genoeg personeel, er wordt gecheckt of alles goed is. Allemaal ondanks de drukte, die ze misschien wel voorzien hadden.

Wij zijn zeer tevreden over onze keuzes. Ik heb de gegrilde oesters met Parmezaanse kaas en bacon als voorafje en dan de zalm salade Nicoise. Beiden zijn heerlijk. Rick heeft mijn andere keuze, de zeebaars. Dat ziet er ook erg goed uit. De serveerster, Julia, verontschuldigt zich voor de drukte, maar ze is attent en vrolijk. Wat een verschil met El Sol!



Tevreden gaan we huiswaarts. Saskia en Justin gaan met Justins auto en de van naar een vriend van Justin, die Justins auto gaat maken terwijl we weg zijn. We zijn van plan om morgenochtend voor zevenen te vertrekken naar Florida.

5 reacties:

Reny zei

Wat een heerlijk vooruitzicht.

Goede reis en heel veel plezier.

Groetjes,

Sonja zei

Heerlijk, goede reis en geniet in Florida!

Petr@ zei

Heel veel plezier in Florida met z'n vieren!

Sophie zei

Wat heerlijk die bloesem! En gezellig dat Saskia en Justin thuis zijn. Waar gaan zij heen op reis? Of gaan ze mee naar Florida?

Anja zei

Heerlijk om weer op reis te gaan, geniet ervan.