Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, maart 03, 2020

Over een zieke Rick

Het regent als we opstaan, maar dat is gelukkig maar van tijdelijke aard. Na mijn ontbijt van ei en komkommer doe ik weer een uur cardio. Opeens hoor ik een kabaal aan het raam van het deck en wat blijkt: na maanden proberen heeft een van de eekhoorns eindelijk uitgevonden hoe hij op het verste vogelvoer bakje kan springen. 

Na mijn sporten hang ik het bakje nog verder weg en hoger. Via Facebook krijg ik de tip chili poeder door het voer te doen want de vogels vinden dat niet erg, maar de eekhoorns wel. Ik ben benieuwd.
Het is nog steeds druilerig als ik trek krijg in lunch. Een echte pho dag en ik haal een bak op bij Roll Play. Dat is het enige restaurant dat low carb noedels biedt en hun gehaktbal is heerlijk, pittig maar niet te. Ik smul er thuis dan ook van.
Na het eten rijd ik naar de Cedar Lane school waar ons stemlokaal is. Virginia is een van de staten, die op "Super Tuesday" stemmen. Het is niet druk, maar er komen wel de hele tijd mensen aan. Daaronder ook mijn buurman Chuck en we kletsen even. Hij gaat voor Joe Biden stemmen, maar ik op Elizabeth Warren (Rick stemde op Michael Bloomberg voor de geinteresseerden). Die vind ik de beste kandidaat, maar ja, het ziet ernaar uit dat het tussen drie 78 jarige mannen zal gaan.

Op de terugweg haal ik bij Whole Foods wat shakes en drankjes, die Saskia me gevraagd heeft te halen. Zij zou eerst vanochtend naar Huntsville, Alabama, gaan om haar beste vriendin te zien. Vannacht zijn er echter zware tornado's geweest in de buurt van Nashville en gelukkig stellen Saskia en Laura het uit tot later deze maand.

Thuis ga ik voor het huis genieten van het inmiddels warme zonnige weer. Tot Rick me opbelt. Hij heeft plotseling flinke koorts gekregen en komt naar huis. Gek genoeg heeft hij behalve wat hoofdpijn verder geen symptomen.




Met dit weer wil ik deze sneeuwpoppen zo graag opruimen, maar ik wacht nog even

Eenmaal thuis neemt Rick zijn koorts op en die is best hoog. Hij gaat slapen en wordt een uurtje later zich iets beter voelend wakker. Intussen heb ik raad gevraagd aan Katja en Naomi, de twee verpleegsters die ik makkelijk kan bereiken. Ik ben blij dat ik gisteren die inkopen heb gedaan want die komen nu al goed van pas! 

Gelukkig brengt de paracetamol de koorts goed omlaag en heeft Rick zelfs wat trek. Ik haal sashimi voor mezelf van Yama. Rick heeft zin in eten van het Libanese restaurant daarnaast. Hij eet niet veel, maar tenminste wat. Zonder koorts voelt hij zich alleen nog moe. We zullen zien wat ervan komt, intussen probeer ik mezelf gezond te houden zodat ik voor hem kan zorgen. 


5 reacties:

Petr@ zei

Beterschap voor Rick!

Sonja zei

Slimme eekhoorn. Beterschap voor Rick!

Anja L. zei

Wat zijn eekhoorns toch slimme (en brutale) beestjes.
Niet gek dat Rick ziek woedt na zo’n intensieve week. Beterschap voor hem.

Reny zei

Ik vind het wel heel grappig, die eekhoorn, en ik ben benieuwd of de chili poeder gaat helpen.

Beterschap voor Rick !

Petra zei

@Allemaal - hartelijk dank voor de beterschap wensen. Ik moest hem vandaag bijna vastbinden om hem koest te houden. Het is gelukkig niets ernstigs duidelijk.