Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, februari 19, 2021

Over vrijdag

Het komt bijna nooit voor, maar ik word pas wakker als ik Rick hoor douchen. Het is al kwart over acht, zo lang heb ik in tijden niet geslapen. Kennelijk had ik het nodig. 

Omdat het al zo laat is en Rick om negen uur moet beginnen, gaan we direct naar Starbucks. Voor mij dan een grande nitro brew in plaats van een tall, omdat ik thuis nog geen koffie heb gedronken. Rick vraagt of ik ook ontbijt wil bestellen, maar ik heb nog paddestoelen en tomaat thuis en eigenlijk vind ik dat een net zo lekkere maaltijd. 

Precies op tijd voor zijn team vergadering is Rick weer in zijn kantoor. Na mijn ontbijt ga ik aan een FitDeck sportroutine. Judith herinnerde me er gisteren aan dat ik die kaarten heb. Ik heb maar liefst 16 oefeningen gevonden, die ik zonder mijn voet te gebruiken kan doen. Na ongeveer twintig minuten zijn bijna alle spieren aan bod gekomen. Het is ideaal tegen mijn fibromyalgie pijnen.

De rest van de ochtend speel ik mijn gewoonlijke spelletjes en neem weer een "Franse douche". Ik heb van Amazon een speciaal om benen droog te houden plastic zak besteld. Morgen kan ik dus hopelijk weer gewoon douchen. 

Als Rick klaar is met zijn vergaderingen gaan we lunch halen. Roll Play is vandaag wel open, dus voor mij wordt het de pho, die ik gisteren niet kon krijgen. Rick haalt chili van Potbelly. We eten gezellig samen, want Rick kan eindelijk eens een lunchpauze houden. 
Na het eten speel ik weer even met mijn glazen bol, dit keer de 5cm doorsnee. Er is weinig materiaal om te fotograferen, maar de tulpen zijn altijd dankbare onderwerpen. 



Halverwege de middag wil Rick koffie gaan halen en ik ga mee naar Starbucks. Voor mij wordt het hibiscus ijsthee. Het is ook leuk om even het huis uit te zijn, hoe kort ook. 

Mijn voet doet nog flink pijn en het is erg ongemakkelijk om te lopen dus ik breng de rest van de middag op de bank door. Gelukkig heb ik een verslavend spelletje, Two Dots.

Als Rick klaar is met zijn werk beginnen we aan een nieuwe puzzel. Een makkelijke dit keer, deze heel kleurige Disney, die maar vierhonderd stukjes heeft. We beginnen met de randjes, de rest komt dit weekend wel. 
Voor ons avondeten halen we Turks eten van Istanbul Blue. Hun levergerecht is zo lekker! Het is een voorafje, maar meer dan genoeg voor mij als hoofdgerecht. 

En zo gaan we het weekend weer in. De winter houdt hier nog even aan, helaas. Midden volgende week zullen er wel een paar lenteachtige dagen zijn. Ik kan niet wachten! Allemaal een fijn weekend gewenst!
 

2 reacties:

Anja L. zei

Gelukkig heb je goed geslapen dan lijkt de dag al vrolijker.
Hier krijgen we juist een hele zachte periode. Ik hoop dat we vanmiddag even lekker in de tuin kunnen zitten. Ik heb hem al in orde gebracht.
Fijn weekend!

Petr@ zei

Fijn dat je sportoefeningen hebt gevonden die je wel kunt doen nu.

Hopelijk heb je volgende week warmere temperaturen. Dan kun je in elk lekker naar buiten.