Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, maart 16, 2021

Over dinsdag

Het is grauw en grijs buiten en ik voel dat uur zomertijd nog steeds. Ik word klokslag acht uur pas wakker en moet mezelf dan dwingen op te staan. 

Na Ricks douche gaan we op weg naar Starbucks. Behalve mijn nitro brew wil ik ook de boerenkool en paddestoel egg bites. Alleen vergeet Rick die te bestellen. Nick slaakt een komische zucht, want dit is de derde keer achtereen dat Rick iets vergeet hier. Niet veel later krijgen we ze aangereikt en smul ik van mijn ontbijt.

Tijdens het weekend zijn de narcissen veel meer uitgekomen en de esdoorns nog roder geworden. Ondanks het sombere weer is er tenminste weer kleur in de natuur. 


Rick zet mijn elliptische machientje weer neer en ik trap daar een uur op. Ik voelde me bij het opstaan belabberd, maar zoals altijd helpt de beweging erg om me beter te doen voelen. Morgen is hopelijk de laatste dag dat ik zo moeten sporten, maar ik ga het daarna ook nog weleens doen.

Dinsdag is lunch met Judith dag en Rick wil ook vroeg zijn lunch halen. Gisteren had ik ook een flesje water besteld van Subway, maar Rick kreeg dat niet mee. Rick laat vandaag de bestelling zien en komt met mijn salade en het flesje water naar buiten. 

De schoonmaakploeg zal rond een uur komen, dus Rick laat Orion even uit en dan gaat hij in zijn bench. Ik verhuis naar beneden om aan de bar te eten en met Judith te kletsen. De schoonmaakploeg komt halverwege, maar die beginnen boven en komen pas aan het einde van hun schoonmaken naar de basement.

Judith en ik zijn zo in gesprek dat zij bijna te laat is voor haar vergadering, oeps! Ik blijf nog aan de bar zitten. Dan blijft Orion stil en stoor ik de schoonmakers niet bij hun werk. Daar zittend zie ik mijn patroonfoto van vandaag, het is zo'n ding waar je natte bierglazen op zet in een bar.
Tegen drieen komt de schoonmaakploeg naar beneden en verhuis ik naar mijn luie stoel. Alweer voel ik me allerminst lekker. De fibromyalgiepijnen zijn helemaal aanwezig, het doet zelfs pijn als ik mijn huid aanraak. Gelukkig helpt ibuprofen wel wat en verder houd ik me gewoon rustig. Het is soms ook een reactie op een drukke paar dagen, zoals dit weekend.

Rick gaat wat ingredienten voor taco's halen en dan hebben we die als avondeten. Ik heb bij Whole Foods graanloze taco "schelpen" gevonden, harde tortilla's. Die zijn ontzettend lekker, ik vul de mijne met geraspte Parmezaanse kaas, het met taco kruiden bereide kalkoengehakt dat Rick maakte, tomaten, ui en salsa. Dit maal gaan we vaker maken!

Hopelijk is dit de laatste avond met de laars aan. Help me duimen dat alles goed is gegaan en de pees geheeld. Ondanks alles zijn de vier weken toch snel voorbij gegaan. 
 

7 reacties:

Reny zei

Ik ga voor je duimen dat jouw pees geheeld is en dat je verlost wordt van de laars.

Fingers crossed !

Sonja zei

Ook ik ga voor je duimen dat de pees hersteld is en je dat martelwerktuig kunt afdoen!🤞

Anja L. zei

Ik ga heel hard voor je duimen vandaag!
En hopelijk ga je je dan ook beter voelen.
Fijne woensdag.

Petr@ zei

Vervelend dat je je niet goed voelt. Gelukkig mag de laars bijna af, dat scheelt alvast iets. En dan hopelijk snel betere temperaturen!

Anoniem zei

Natuurlijk ga ik duimen voor je! Ik hoop echt dat de laars verleden tijd is.....
Groetje van Henny Breedijk-Leget.

Sally zei

Vervelend toch die pijnend nog 1 dagje en kan je laars af. Hoop echt dat het geholpen heeft.

Petra zei

@Allemaal - Dank jullie wel voor het duimen, hij mocht inderdaad af!