Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, maart 23, 2021

Over dinsdag

Keurig om kwart voor acht ben ik wakker en lees zoals gewoonlijk wat op mijn telefoon. Opeens is het kwart over acht en komt Rick boven om te douchen. Ik kleed me aan en wacht op Rick om eerst onze koffies te gaan halen voor ik ontbijt.

Met mijn nitro brew  kook ik ontbijt en ga op het deck van de zon genieten. Het is koel, zo'n tien graden, maar buiten eten is een van mijn favoriete bezigheden en ik doe het zo vaak het maar kan. Ook vandaag smaakt het me weer heel erg goed in de open lucht.


Inmiddels heeft Rick mijn elliptische machientje weer neergezet en na een uur en twintig minuten heb ik 10000 "stappen" bijeen. Hopelijk helpt dit de pijn in mijn benen wat, want die is nog steeds erg, ondanks dat de laars uit is. 

De lente gaat met rasse schreden voorwaarts. Ik ga op de oprit zitten en geniet van onze magnolia, die aan het uitkomen is. Ook de narcissen stemmen me vrolijk. Voor ik het weet is het alweer tijd om mijn salade van Subway op te halen. 





De zon is helaas achter de wolken verdwenen en dan is het not wat te koel om buiten te eten. Ik besluit mijn lunch de basement in te nemen en Orion blijft boven bij Rick. Zo heb ik een gezellige en rustige virtuele lunch met Judith. Alweer is het binnen de kortste keren tijd voor haar om terug aan het werk te gaan.

Of mijn lichaam de regen, die we vannacht zullen krijgen, aan voelt komen of er een andere reden is, maar opeens doet alles scherp pijn. Tijd om naar mijn lichaam te luisteren, want het maakt me ook super moe. 

Vandaag heb ik daardoor geen zin in een ritje door Vienna, maar gelukkig hebben we ook een paar mooie boeketten tulpen. Daar kan ik ook een aantal mooie foto's van maken. 



De post brengt wat vrolijke lentespulletjes voor Fairyville. Het huisje met een bloemendak is schattig en de feetjes in vrolijke lentekleuren gekleed. Verder kun je nu paaseieren kopen in Fairyville. Ik blijf het zo leuk vinden om het voor ieder seizoen te versieren. 
De esdoorns worden steeds roder. Ik zie dat de onze al bezig is met het maken van "helicoptertjes". Vroeger altijd leuk om op je neus te plakken, maar hier betekenen ze duizenden mini esdoorntjes. 
Rick gaat naar Norm's Beer and Wine en ik ga mee. Ernaast ligt Elevation Burger dat helaas eergisteren zijn deuren sloot. Een van de slachtoffers van de pandemie, wij gingen er niet vaak heen, maar het is natuurlijk wel zonde. 

Toevallig hebben wij vanavond hamburgers als avondeten. Voor mij grilt Rick een bacon en blauwe kaas burger. Rick houdt daar niet van en maakt een paar gewone. Mijn burger beleg ik met tomaat, augurk en ketchup en maak er een slawrap van. Het is best lekker, maar ik ben gewoon geen grote hamburger fan. 

Saskia werkt intussen regelmatig als invalskracht. Ze vindt het doodsaai, maar het brengt tenminste wat geld in haar laadje. Ik heb haar aangeraden een boek mee te nemen, want zij zit daar terwijl de studenten onafhankelijk werken. Saskia kan niet wachten tot ze echt kan lesgeven.  

3 reacties:

Petr@ zei

Hopelijk gaat het snel beter met je been. Ben je van de laars af en heb je nog pijn, vervelend.

Gezellig zo, je feeën tuintje, met al die lente kleuren.

Ik kan me voorstellen dat Saskia het 'lesgeven' saai vindt op deze manier. Maar inderdaad, ze verdient er geld mee. Het echte lesgeven komt nog wel.

Anja L. zei

Hier gaat de temperatuur ook weer omhoog dus ik hoop dat ik snel weer in de tuin kan gaan zitten.
Hoe gaat het met het zoeken naar appartementen in Boston, wanneer moet Saskia daar zijn?
Fijne woensdag!

Petra zei

@Petra - Soms denk ik dat het weer ook erg meespeelt. Vandaag was het minder.

@Anja - Ze zoekt zich een ongeluk, maar is er nog niet over uit waar ze wil wonen. Ze gaat het paasweekend kijken met een vriendin. Probleem is dat er in de stad helemaal geen parkeerruimte is en ze wil geen modern appartement dat dat wel heeft.