Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juli 28, 2004

He, he, eindelijk is het weer lekker weer (ok, ik mag natuurlijk niet klagen, want het was maar gedeeltelijk bewolkt en regenachtig de afgelopen paar dagen en nog wel warm, maar toch). Je merkt meteen dat de luchtvochtigheid naar beneden is, grappig is dat toch.

Vandaag is wat wij Amerikanen een "errands" dag noemen. Ik moest allerlei kleine dingetjes doen, maar al met al namen ze flink wat tijd in beslag. Vooral omdat je soms zo verschrikkelijk ver moet rijden!

Zo moest ik Kai's gehuurde trompet terugbrengen naar Chantilly Music, maar liefst 30 kilometer verderop. Met druk verkeer, wat er in dit gebied vrijwel altijd is, nam dat een uur heen en een uur terug in beslag! Maar ja, hoe verder van de stad verwijderd, hoe goedkoper zelfs het huren van een trompet is.

Door de hitte overleven mijn plantjes op het deck het telkens niet. Ik koop iedere keer soorten, waarvan ze bij Cox Farm beweren, dat ze prima tegen hitte en zon kunnen, maar veel succes heb ik er niet mee.

Nu komt eind volgende week mijn zeer groene vingerige broer op bezoek en vond ik toch wel, dat ik mooi bloeiende plantjes moest hebben staan. Ik probeer het nu maar met gele strobloemen, die zijn al droog, dus hopelijk kunnen die echt tegen de heel sterke zon hier.

Morgen ga ik met Katja en Saskia naar Philadelphia. We gaan dan twee nachtjes bij vrienden logeren, die daar vorig jaar heen zijn verhuisd. Ik heb er erge zin in, ten eerste natuurlijk om die vrienden weer te zien, maar het is ook al lang geleden, dat ik in Philadelphia was. Op zaterdagochtend zullen we terugrijden en hun dochters, die de leeftijd van onze meisjes hebben, mee nemen voor een paar logeerdagen bij ons.

Rick zal met Kai twee vader en zoon dagen hebben, ook wel eens goed!

De rit erheen zal 3+ uur nemen langs saaie wegen en om Saskia bezig te houden hebben we een 5 tal video's gehuurd bij Blockbuster. Ik wil toch eens gaan uitzoeken, hoe we de videorecorder in de auto kunnen vervangen door een dvd speler, want er zijn nauwelijks meer video's te huur.

Vanavond ga ik met Christine en Mallory naar de theatershow "The Producers" in het Kennedy Center. Omdat Chuck geopereerd is, kan hij niet mee, dus heb ik mazzel en mag zijn ticket gebruiken. Ik zie er enorm naar uit, het Kennedy Center is een prachtig theater en de show staat goed bekend!

Ik zal proberen in Philadelphia de computer van onze vrienden te gebruiken om te schrijven, maar als dat niet lukt zijn we zaterdag weer present.

0 reacties: