Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, juli 15, 2004

Pff, het neemt ontzettend veel tijd om mijn Californie foto's up te loaden bij Webshots!  Ik wil het vandaag gedaan krijgen, zodat ik mijn CF kaarten leeg kan halen voor Atlanta.  Hopelijk kan ik aan het einde van dit blog een linkje plaatsen.
 
Na de stormen van gisteren was het vandaag een ongekend koele dag voor de maand juli, "slechts" 27 graden met een lage vochtigheidsgraad.  Heerlijk wandelweer dus en Christine en ik maakten er dankbaar gebruik van.  Ik vind dit zo'n heerlijke buurt met al zijn parken, want er zijn eindeloos wandelgelegenheden zonder de hele tijd hetzelfde te moeten zien.  Ook is het flink heuvelachtig, dus echt wel een flinke onderneming zo'n wandeling van anderhalf uur.
 
De kinderen vermaakten zich de hele dag goed met vriendjes en vriendinnetjes, Kai en Katja aten bij die families en Saskia logeert er zelfs.  Een rustige dag dus voor mij om in te pakken.  Wel heb ik vanmiddag Kai en John (zijn vriendje) naar de fotowinkel genomen, zodat Kai zijn fototoestel kon kopen voor we morgen naar Atlanta vertrekken.  Hij voelt zich heel wat met zijn nieuwe aanwinst, zelf bij elkaar gespaard!
 
Ik zie ernaar uit dit weekend weer een nieuwe stad te verkennen!  De mensen, die er geweest zijn, zijn enthousiast over Atlanta en zo te lezen heeft het heel wat te bieden.
 
Lauren zal voor het laatst op ons huis komen passen en ons plan is rond het middaguur weg te rijden, zodat we zoveel mogelijk het drukke verkeer op I-95 vermijden.  Natuurlijk neem ik mijn laptop mee, zodat ik mijn blog daar ook bij zal kunnen houden.
 
Inmiddels staat de foto's online en zijn hier te bekijken, de eerste 3 albums.

0 reacties: