Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, augustus 03, 2004

Het eerste wat we vanochtend deden was naar de Weather Channel kijken om het laatste nieuws over de orkaan te horen. Die kwam inderdaad langs het gedeelte van North Carolina waar Ann en de kinderen heen wilden gaan en dus besloot ze van onze uitnodiging om nog een nacht te blijven gebruik te maken.

De kinderen vonden het allemaal prima, alle 6 vermaakten zich met X-box en buiten spelen.

Na de lunch hebben we de hele middag in het zwembad gedobberd. Het was flink warm, zo'n 38 graden, maar gelukkig geen onweer vandaag!

Vanavond zijn we met zijn allen gaan eten bij Glory Days Grill. Het was er lekker, tot mijn verbazing, want het is maar een sportrestaurant. Ik bestelde de crabcakes en die bestonden uit bijna alleen wit crabvlees, terwijl het bij andere restaurants vaak een en al broodkruimels is. Heel goed, dus!

Katja ging vanavond naar een concert van Cyndi Lauper bij Wolftrap. Terwijl ik dit schrijf is ze nog niet thuis (23 uur), terwijl haar vriendinnen hier op haar wachten. Grappig vind ik dit, wij "ouders" met twee tieners, die niet onze dochters zijn! Ze vermaken zich door mijn Baby Blues stripboeken te lezen, ik heb er een hele fanclub van 14 jarigen voor gemaakt!

Morgen moeten we om 7 uur op om afscheid te nemen van Ann en familie. Als Katja nog lang wegblijft, zal dat nog een hele kluif worden!

0 reacties: