Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, augustus 07, 2004

Rick is er gisteren, dankzij een vriendelijke politieagent, die hem gelukkig geen ticket gaf, op attent gemaakt, dat zijn nummerbord stickers verlopen waren. Voor iedere auto betaal je registratiekosten per jaar en met die kosten moet er om het jaar een emissie (uitlaatgassen?) inspectie gedaan worden. Daarna krijg je een stickertje, dat je op je nummerbord moet plakken, wat je auto weer twee jaar geldig maakt.

Behalve die inspectie moet de auto ook jaarlijks een algehele inspectie ondergaan, die Rick ook maar meteen gedaan heeft vanochtend.

Ik ben intussen met Brynna een flink end gaan wandelen en heb haar en onze 17 jaar oude kat, Miep, daarna naar de kennel gebracht, waar ze tot de 23e zullen verblijven. De andere 3 katten blijven hier en worden verzorgd door een vriendin van ons. Dat scheelt weer heel wat geld, want de kennel kost $15 per kat per nacht!

Het weer is ronduit perfect te noemen, de minimum temperatuur vanochtend was zelfs een record met 58 graden! Het lijkt net of de wereld schoongewassen is, zo helder is het!

Vanavond hebben we bezoek gehad van een van de lezers van mijn blog, Aad, en zijn familie, die hier in Vienna bij familie logeren. Zijn twee jongens konden het prima met onze kinderen vinden en wij kletsten dolgezellig met hem en Judith.

Omdat ik een typisch Amerikaanse snack wilde serveren maakten we S'mores op de barbecue (geroosterde marshmallows gesandwiched tussen chocola en graham crackers). Dit was iets nieuws voor hen en vooral de kinderen lieten het zich goed smaken.

Rond middernacht namen ze afscheid en weten we, dat er een nieuwe vriendschap is gesmeed. Ook de kinderen hebben MSN adressen uitgewisseld. Toch heel erg leuk, zo'n contact via het Internet!

0 reacties: