Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, augustus 23, 2004

Het weer was vandaag weer plaatjes mooi! Staalblauwe lucht, weinig luchtvochtigheid (waarvoor augustus hier nogal berucht is) en een temperatuur van 28 graden, wat wil je nog meer?

Ik besloot de stepklas bij de sportschool te gaan doen en wat gewichten, die ik in de vakantie weinig gedaan had. Ik ben sinds april 16 pond afgevallen en ik was blij te zien, dat er in Aruba ondanks de pannenkoeken niets bij is gekomen. Het vergde wel weer even zelfdiscipline om op een bepaalde tijd te gaan sporten. De klas was echter erg leuk, zoals gewoonlijk en dus ook snel voorbij.

Op de terugweg naar huis haalde ik Brynna en onze oudste kat Miep op van de kennel. Arme Brynna heeft arthritis en nu medicijnen daarvoor. Kassa! Als er een dierenarts maar naar je dier kijkt wordt er al $50 in rekening gebracht! Dierenartsen verdienen hier werkelijk goed.

Na de lunch nam ik de kinderen en vriendjes en vriendinnetjes (om de een of andere reden ben ik altijd de babysitter van de hele buurt) naar het zwembad. Het water was wel wat kouder, dan wat we de afgelopen 2 weken gewend zijn geweest, maar lekker verfrissend. Heerlijk vind ik het, zo'n zwembad aan de overkant. Het is een sociale aangelegenheid, want er zijn altijd mensen, die we kennen. En nu de kinderen oud genoeg zijn om zonder toezicht te zwemmen is het een van de weinige gelegenheden voor mij om eens een tijdschrift te lezen. Maar het grootste deel van de tijd heb ik met Katja en Kai in het zwembad een bal heen en weer gegooid.

Rick kwam vroeg thuis, want hij wilde naar Chili's om te eten en naar de Princess Diaries 2 film daarna. Rick is een ontzettende film liefhebber. Gisteren heeft hij Katja en Kai meegenomen naar Aliens versus Predator en de meisjes (en ik, geef ik blozend toe) wilden Princess Diaries 2 dolgraag zien. Laura, Saskia's vriendinnetje en Betsy, Katja's vriendinnetje kwamen ook mee. Betsy heeft een gebroken voet, maar gelukkig is hier alles aangepast voor invaliden, dus kon ze prima "uit de voeten".

De meisjes zeuren om "back to school" kleren en er zijn nog maar 2 weken vakantie over. Wat is deze zomer omgevlogen! Over 2 weken beginnen Kai en Katja op een nieuwe school. Op Saskia's school zijn een heel stel leerkrachten weggegaan en weten we niet wie zij zal krijgen als leerkracht. Allemaal spannend en na bijna 3 maanden vakantie merk ik aan de kinderen, dat ze toch wel weer klaar zijn voor de regelmaat van school.

0 reacties: