Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, augustus 27, 2004

Vandaag 17 jaar geleden vroeg Rick mij ten huwelijk! Hij is zeer romantisch aangelegd en maakte er een zeer bijzondere avond van. Eerst had hij heel ouderwets mijn hand aan mijn vader gevraagd, die dat natuurlijk prachtig vond.

Op 27 augustus 1987 stond er opeens een stretch limousine voor de deur van het huis van mijn ouders. Daarin kwam Rick mij ophalen voor een diner bij een heel goed Frans restaurant in Washington (wat helaas nu niet meer bestaat) en een nacht in het Ritz Carlton hotel in de stad. In de limousine schoof hij een mooie diamanten ring aan mijn vinger, die hier als verlovingsring traditioneel is. Bij het huwelijk wordt er een tweede band toegevoegd. Het was een onvergetelijke avond en onvoorstelbaar, dat we opeens 17 jaar verder leven!

Terug in het heden kwam Christine vanochtend hierheen om een lange wandeling te maken naar Nottoway Park. Het fitness parcours daar is altijd zo leuk om te doen en het was wederom prachtig weer.

Rond 12 uur vertrok Katja voor een week naar Bethany Beach met de familie van haar beste vriendinnetje. Bethany Beach ligt in Delaware en is ongeveer 3 uur rijden hiervandaan.

Vrijwel alle strandplaatsen in Maryland en Delaware hebben houten "boardwalks" met restaurantjes en winkeltjes langs het strand.

Toen we Katja uitgezwaaid hadden ben ik met Claudia en de honden (zij heeft een golden retriever) gaan wandelen op het W&OD pad. Ik heb vandaag dus heel wat kilometers afgelegd! Claudia wilde de felblauwe vogeltjes, bluebirds, zien, die ik vaak op mijn fietstochten langs het pad tegenkom. Natuurlijk waren ze vandaag in geen velden of wegen te bekennen. Haar hond vond het echter heerlijk in de kreek, dus kwamen we met een doornatte en een zwaar hijgende hond weer thuis.

Om af te koelen heb ik Saskia daarna meegenomen naar de Watermine. Kai had geen zin. De Watermine is een thema waterpark, met glijbanen en een stromende "rivier" en allerlei watervallen. Het is helemaal opgezet als een oude mijn, erg leuk.

Om onze 17 jarige verloving te vieren zijn Rick en ik gaan eten bij ons favoriete Italiaanse restaurant Bonaroti. De eigenaar kent ons daar en we zijn altijd verzekerd van goede service en lekker eten.

0 reacties: