Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, april 09, 2005

De natuur heeft een wasbeurt gehad

In de lente komt het regelmatig voor, dat het zo helder is buiten, letterlijk geen wolkje aan de lucht, dat het lijkt alsof alles met een grote spuit is schoongewassen.

Vandaag was zo'n dag, het was aan de koele kant (17 graden), maar onbeschrijflijk mooi weer! Er zijn wel erg veel pollen, want mijn ogen en neus jeuken ontzettend. Gek, vroeger had ik er nooit last van, maar de afgelopen paar jaar des te meer. Ik neem het graag op de koop toe in ruil voor al het moois, dat we te zien krijgen.

Kai had een verjaarspartijtje vanochtend, ze gingen lasertag spelen. Omdat hij nog geen cadeautje had, fietsten we naar EBGames om zo'n heerlijk handige cadeaukaart te kopen. Kai nam van de gelegenheid gebruik om een heel stel Gameboy spelletjes en zijn oude Gameboy te verkopen. Daarvoor krijgt hij "store credit", d.w.z. dat hij voor dat bedrag bij EBGames mag kopen. Hij heeft al meer dan $150 bij elkaar, maar wil nog verder sparen. Een prima idee, want EBGames verdient er natuurlijk ook aan, die herverkopen die oude dingen weer voor drie keer zo duur!

Rick had intussen de hot tub klaargemaakt voor gebruik en samen met Saskia heb ik daarin heel lui mijn boek uitgelezen. Heerlijk! Nu moet ik weer op zoek naar het volgende spannende boek.

Gisteravond kreeg ik opeens email van Ebay, dat ze drie veilingen onder mijn account hadden afgesloten, omdat het leek alsof die niet door mij geplaatst waren. Ik dacht eerst, dat het zo'n onechte email was om je paswoord te krijgen, maar het bleek legitiem.

Ik dacht er verder niet zo bij na, maar vanochtend was er weer een email, dit keer moest ik verifieren, dat mijn email adres veranderd was. Ik heb gauw mijn paswoord veranderd en zag toen, dat ik zogenaamd een fototoestel te koop had. Gelukkig heeft Ebay live help online, want ik vond dit allemaal wat eng. Wat zo iemand er nu aan heeft om dit te doen? Ze kunnen gelukkig niet bij informatie zoals credit kaarten, dus het is zuiver en alleen om te treiteren.

Rick en ik hebben een groot deel van de middag doorgebracht met de laatste hotel reserveringen en de vliegtickets voor onze reis naar Yellowstone in juli. Ook wil hij per se weer naar Aruba, want Katja en hij willen gaan scuba duiken daar. Je hoort mij niet klagen, natuurlijk!

Om een uur of zes kwamen Christine, Chuck en Mallory voor het eten. Ze brachten heerlijke voorafjes mee, allerlei groente en fruit met de lekkerste dips van Wegmans. Als hoofdgerecht aten we taco's met kalkoengehakt met harde en zachte tortilla's. Christine bracht ook een bundt cake mee voor het dessert, gebakken met hun zelfgemaakte kahlua. Het smaakte allemaal weer voortreffelijk, vooral omdat we het buiten konden opeten.

0 reacties: