Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, mei 23, 2005

Monster in law

Nee, de titel van deze blog gaat niet over mijn schoonmoeder, die is helaas in februari 2001 aan longkanker overleden. Ik mis haar nog vaak, want ze was een fantastische grootmoeder voor de kinderen en ik kon het heel goed met haar vinden. Ik hoop later net zo'n schoonmoeder te zijn!

"Monster in Law" is de op een na populairste film in de theaters op het moment. De populairste, Star Wars, was waar Rick en Kai heen wilden. De meisjes en ik hadden daar geen interesse in (Katja had die op vrijdag al gezien en, als bewijs, dat ze werkelijk geen fan is, noemde Yoda "Yoga" tot grote hilariteit van degenen, die om haar heen zaten!) en besloten Monster in Law te gaan zien.

Star Wars is een uur langer, dan Monster in Law, dus reden we na de school van de kinderen in de inmiddels stromende regen met zijn allen naar Fairfax Corner. Daar zetten de meisjes en ik Rick en Kai af en reden door naar Barnes and Noble om daar dat uur door te brengen. De appels vallen niet ver van de boom, want ik vond maar een boek, maar Katja 4 en Saskia maar liefst 6!

Ongeveer een kwartier voor aanvang zaten we in het theater...alleen!! En dit is geen klein theatertje, maar een met zeker honderd zitplaatsen! Vlak voor de aanvang van de film kwamen er nog vijf mensen bij, maar we hadden de beste plaatsen zonder hinderlijk popcorn geknaag en zeurende kinderen, prima!!

De film was ontzettend leuk! Sommige dingen gingen langs Saskia heen, maar Katja en ik hebben genoten en Saskia wilde zelfs niet naar de wc om maar niets te hoeven missen (er zijn hier geen pauzes tijdens de films). Jane Fonda en Jennifer Lopez zijn goed aan elkaar gewaagd. Echt een leuke, luchtige film!

Inmiddels hadden Rick en Kai al een tafeltje gevonden bij California Pizza Kitchen. Daar aten we een lekker maaltje, Katja voelde zich onzeker over haar dieet, maar ze moet toch leren om niet alleen maar Lean Cuisine of Smart Ones bevroren maaltijden te eten! Gelukkig heb ik aardig wat kennis en ervaring en heeft ze van dat menu dingen kunnen kiezen, die in haar Weight Watchers dieet pasten.

Er was ons een regenachtige dag beloofd, maar gelukkig bleek dat alles mee te vallen! Zoveel zelfs, dat ik het eerste gedeelte van de dag vooral buiten doorbracht. Eerst wandelend met Brynna, toen een snelle jog van 2 mijl en daarna naar Target om wat "house warming" cadeautjes te kopen voor mijn broer en familie in Canada volgend weekend.

Op de terugweg van Target zag ik een prachtige havik op een stopbord zitten. Ik had zo willen stoppen om een foto te nemen, maar er was iemand vlak achter me. Wat een indrukwekkende dieren zijn dat toch!

Berend-Jan en Ana Maria belden om 7 uur vanochtend, dat ze klaar waren om de terugweg te aanvaarden. Dit was hun lange weekend, Victoria Day, volgend weekend is ons lange weekend voor Memorial Day. Hopelijk hadden ze redelijk weer op de terugweg, want vooral in Pennsylvania kan het flink spoken!

0 reacties: