Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, december 16, 2019

Over een koude, regenachtige maandag

Rick staat al voor zevenen op en dat zal ik woensdag en donderdag ook moeten doen, maar vandaag blijf ik lekker tot half acht liggen. Als ik opsta zie ik tot mijn verrassing witte daken. Die sneeuw is inmiddels overgegaan in een ijskoude regen en ik moet even de verleiding weerstaan weer in bed te kruipen!

Gelukkig staat de koffie klaar en besluit ik wat gerookte zalm en komkommertjes als ontbijt te nemen. Ik draai even weg van de zalm en dan heeft Orion het al te pakken! Daarom word ik heel boos op hem en hij gaat met een schuldige blik liggen. Ik doe me tegoed aan de overgebleven zalm.

Rick blijft vanochtend thuis werken want de tapijtmensen moeten komen om het strakker te trekken. Ik ga boven op de elliptische machine mijn uur cardio doen en vertrek dan naar Anytime Fitness voor mijn uur cardio. 

Nu ik toch in Vienna ben besluit ik meteen maar naar Jiffy Lube te gaan om de van een beurt te laten geven. De ruitenwissers waren in de regen naar Richmond zo slecht dat ik die ook meteen laat vervangen. Ik ben meteen aan de beurt en twintig minuten later ben ik al klaar!

Tot mijn verbazing is Rick er nog als ik thuiskom. De tapijtmeneer is verlaat door sneeuw ten noorden van ons. Als hij eenmaal komt houd ik Orion in bedwang terwijl ook het tapijt boven wordt gemaakt. De katten hadden dat kapot gekrabd. Hopelijk kunnen de meisjes voortaan zorgen dat dat niet weer gebeurt.

Voor mijn lunch ga ik de bloemkoolrijst bowl bij Zoe's Kitchen eten. Het is warempel even droog dus ik doe maar meteen mijn boodschappen. Cereal en melk bij de Giant voor mijn neef en nichtjes en ontbijtgroentes bij de Whole Foods. Ook koop ik weer zo'n groot bot voor Orion bij Petco, ideaal die dingen!
Daarna breng Orion terug naar huis en verkleed me voor mijn massage. Bij Elements Massage komt Ruth me al meteen halen. Ik voel mijn spieren gewoon ontspannen met de hete stenen. Het is de perfecte massage voor mij. Ik val zelfs bijna in slaap en zo relaxt was ik nooit tijdens een deep tissue massage.

Na afloop trotseer ik de regen nog even en loop naar Just $1. Ik heb een lijstje mee met hoeveel kersttasjes en -dozen ik nodig heb. Bij gewone zaken kosten die zeker $5 per stuk, hier heb ik een hele stapel voor elk $1.
Thuis gaat de boom aan en ga ik met mijn voeten omhoog kerstfilms kijken. Morgen begin ik wel aan het inpakken van de cadeaus. Iedere dag wat en dan liggen ze over iets meer dan een week wel allemaal onder de boom.
Rick komt thuis met salades van Plaka Grill. Hij gebruikte een cadeaubon die we kregen na Ricks feest als dank voor het bestellen van hun eten voor de gasten. Het smaakt weer opperbest. Natuurlijk gaan er vanavond weer kerstshows aan, dat vind ik zo leuk deze tijd van het jaar!

3 reacties:

Anoniem zei

Wij hebben met het verhuizen al onze gift bags en inpakpapier weggeven (we hadden er stapels!). Toen ik Dennis vorige week vroeg om "wrapping stuff" te kopen kwam hij thuis met alleen maar inpakpapier. UGH. Ik ben, net als jij, helemaal geen fan van inpakken met papier (en ik ben er ook nog eens echt heel erg slecht in). Ik heb het dit jaar maar weer eens geprobeerd, want ik ben ook nog eens zuinig en we hebben het papier nou toch, maar mensekinderen, wat een gemier. Volgend jaar ga ik gewoon ook weer aan de gift bags hoor!

Grts,
Judith

Marion2 zei

Na jouw verhaal over hot stone massage heb ik het laatst ook eens geprobeerd.
Inderdaad een aanrader! Nu heb ik nergens last van, maar ik kan me goed voorstellen dat je blij bent dat dit je zoveel beter helpt dan de pijnlijke massages.

Wij doen dit jaar voor het eerst geen kerstcadeaus. Eens zien hoe dat bevalt.

Petra zei

@Judith - Nou, echt! Ik ben er dus ook zo slecht in. Ik probeer het netjes te doen, maar het kreukelt en alles. Heerlijk, die gift bags!

@Marion - Dat ga ik er hier niet doorheen krijgen ;)