Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, juni 25, 2004

De dag na een lange rit is altijd eentje van opruimen en weer in het gareel komen. We kwamen gisteravond om 7 uur thuis en werden begroet door de 3 katten, die thuis waren gebleven en verzorgd waren door mijn massage therapist. De oudste kat, die ziek is, en de hond waren in de kennel.

Vanochtend heb ik meteen de auto laten wassen bij Mr. Wash. Wat was die vies! Niet alleen kon je erop tekenen, maar we hebben ook de dood van honderden, zo niet duizenden insekten op ons geweten. Al die lijkjes zijn er nu nog niet afgewassen, niets is moeilijker te verwijderen dan "bug juice"!

Verder heb ik nieuwe bloemen voor het dek gekocht, want die waren in de afgelopen week helemaal uitgedroogd. En natuurlijk boodschappen gedaan bij Giant.

Iedere keer, dat ik in de auto zat, hoorde ik hetzelfde nieuws verhaal: de Washington Post had een column geprint met daarin het 4 letter "F" woord! Kennelijk had vice president Cheney dit op de vloer van de senaat tegen een andere senator geuit. Het feit, dat hij het had geuit, was niet zo belangrijk, maar het feit, dat een grote krant het had durven drukken des te meer!

Het heeft de Washington Post vast allerlei abonnees gekost. Want het is een "family" krant. Alsof kinderen dat woord niet kennen! Soms vind ik het "family" gedoe vreselijk overdreven, kinderen zijn lang niet zo onschuldig als de media denken.

Vanavond zijn we naar de film "Around the World in Eighty Days" geweest. Ik moet zeggen, ik vond het een hoogst vermakelijke film. Hij zal wel geen Oscar winnen, maar ik heb de hele tijd met genoegen gekeken, wat mij betreft een aanrader, dus. Vooral Arnold Schwarzeneggers cameo was grappig, als een zeer ijdele Turkse prins. Rick en ik vroegen ons af of hij dit voor of na zijn inzwering als goeverneur van Californie had gefilmd.

Het is fijn weer in het warme Virginia terug te zijn. Saskia merkte vanochtend meteen op, dat het hier veel warmer is dan bij Grandpa. Heerlijk!

0 reacties: