Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, juni 03, 2004

Aan het einde van ieder schooljaar heeft elke basisschool klas een picknick in het park. Saskia's picknick was vandaag. Annelies en ik zijn naar Nottoway park gefietst en hebben er een hot dog, watermeloen en chips meegegeten. Samen met de 75 kinderen en leerkrachten liepen we daarna weer naar school terug, waar de klas door de politie over de grote weg werd geholpen. Na Saskia afgemeld te hebben bij school, zodat ze met ons meekon, liepen we door naar huis.

Annelies had gezegd, dat ze wel iets actiefs wilde ondernemen vanmiddag en het was heel mooi en lekker weer, niet te warm, dus besloten we naar Great Falls National Park te gaan. In dit park zou ik uren en uren door kunnen brengen. Lekker met een boek op een rots met de razende watervallen en rivier als achtergrond. Of bij een van de beekjes met kleine watervalletjes zitten. Het is er zo mooi! En iedere keer is het weer anders. Dit keer waren er een heel stel blauwe reigers, die af en aan vlogen. Prachtig! Nu zag ik waarom ze "blauwe" reigers worden genoemd, want ze zien er altijd maar grijs uit. Hun grote vleugelveren zijn donkerblauw.


Ook vlogen er een stel heel mooie insekten rond, libelles en verschillende soorten vlinders, waaronder een wit-zwart gestreepte met rode vlekjes.

Na het park zette ik Annelies, Saskia en Brynna thuis af en reed zelf door naar de dealership. De van had een 15000 mijl tune up nodig en hij kon morgen terecht. Je kunt dan de dag tevoren de auto brengen en krijgt een leenauto mee. Wij hebben alle tune ups al van tevoren betaald, dus deze service beurt zal ons niets kosten.

Op de terugweg in mijn geleende Ford Focus ben ik bij Whole Foods het avondeten gaan halen. Vanavond aten we zalm (Katja en ik) en meatloaf (de rest) met gekookte spinazie en fruit salade en pasta salade. We hebben het heerlijk op het deck opgegeten.

Groot nieuws vandaag: CIA directeur George Tenet neemt ontslag, zogenaamd om meer tijd met zijn tiener zoon te besteden (als dat zo is, applaudeer ik hem, meer vaders zouden zo moeten denken!). Wie zal zijn opvolger zijn? Het is een nogal belangrijk ambt!

0 reacties: