Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, oktober 26, 2004

Stralend weer bij het opstaan en dus moesten we daar gebruik van maken door naar Burke Lake te gaan. De herfstkleuren zijn nu optimaal. Het is al een genot erheen te rijden, vooral langs wegen als de Fairfax County Parkway, die de naam "Parkway" niet voor niets draagt. Geel, rood, oranje, bruin en groen zie je er langs de weg, ik werd er bijna te veel door afgeleid, al die kleurenpracht!

Bij Burke Lake aangekomen zagen we meteen, dat de kleuren ook hier zeer indrukwekkend fel zijn.






Vanmiddag, toen ik terug reed, zag ik de alom bekende (en vermaledijde) politieke bordjes staan langs de weg. Twintig "Kerry/Edwards" en dan tien "Bush/Cheney" (ik moet zeggen, de Kerry/Edwards campagne lijkt actiever). Maar ertussen door staan ook bordjes voor de andere presidentskandidaten op ons stembiljet.

En ik besloot eens te gaan lezen, waar die voor staan. Misschien besluit ik wel voor een van hen te stemmen, ook al weet ik, dat ze niet gaan winnen. Ik ben niet blij met Bush of Kerry, dus op die manier zou mijn stem gelden, maar hoef ik niet uit maar twee mogelijkheden te kiezen.

En ik moet zeggen, de keuzes zijn interessant! Ik heb een aantal partijprogramma's gelezen en ik kan me het beste vinden in dat van de Libertarian Party.

Een leuke partij om gewoon voor de lol op te stemmen is de Personal Choice party met een porno queen als kandidate voor vice-president. Het lezen van al die programma's en al die "write in" kandidaten was wel goed om me te realiseren, dat dit wel degelijk een democratie is. Ik heb wel een keus en niet alleen tussen twee mannen. Ik ga er nog eens goed over nadenken.

Bij Target haalde ik pompoen patronen, genoeg voor de drie kinderen. Ze hebben nu ook patronen, die kinderen vanaf 6 jaar kunnen doen. Ik ben benieuwd welke patronen het worden dit jaar.

Vanmiddag had Kai een orthodontist afspraak, waarbij ze allerlei plastic ringetjes tussen zijn kiezen deden om ze voor te bereiden op de beugel van volgende week. Kai is een echte "man", maar het is merkbaar, dat hij pijn heeft, vanavond heeft hij enkel wat soep gegeten.

Op de terugweg stopten we bij de Hair Cuttery, waar Kai en Saskia een knipbeurt kregen. Voor Saskia was dit de eerste keer in twee jaar en het was hard nodig!

Bij Cox Farms haalden we tot slot verse appel cider. De kinderen zijn er dol op, vooral warme cider op koele dagen. Ik heb gelijk ook foto's genomen van de kleurenpracht daar.

De vele verschillende vormen van pompoen

Cox farm

Op de terugweg wist ik nog een prachtige boom en ik had mijn fototoestel mee, dus beproefde ik het geduld van Saskia en Kai nog even, door er foto's van te maken. De kleuren lijken bijna niet echt. Terwijl ik foto's stond te nemen (in de tuin van die mensen) kwamen hun buren thuis. Die waren vol interesse en wilden ook graag een foto ervan, dus heb ik de onderstaande foto ook naar hen ge-emaild.
!

Zolang er nog kleur is buiten geniet ik nog even met volle teugen. Daarna zal het moeilijk worden ook moois in al het dode van de winter te ontdekken. Hopelijk zullen we veel sneeuw krijgen

0 reacties: