Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, oktober 05, 2004

Weer een stralend zonnige dag, maar wel een stuk koeler dan gisteren. Het kwik kwam vandaag niet boven de 19 graden. Lekker, maar koel. Vannacht schijnt het zelfs te gaan vriezen, dus gauw de hibiscus binnen gehaald.

Vandaag was zo'n dag waarop ik pas om half 5 onder de douche stond, maar ik kan niet direct zeggen, waarom ik zo druk was! Overigens gaan we hier tenminste een keer per dag onder douche. Zo ben ik niet opgegroeid, maar het is wel "the American way".

Toen ik hier pas kwam stond ik versteld over de vragen of ik mijn benen schoor. Natuurlijk scheer ik benen, armen en wat vrouwen nog meer scheren. Om de een of andere reden hebben de Amerikanen (mannen vooral) het idee, dat Europese vrouwen zich niet scheren. Natuurlijk zijn er vrouwen, die zich niet scheren, hier net zo goed als in Europa, maar waar dat idee nu vandaan komt?

Maar goed, terug naar vandaag. Toen de kinderen uit school kwamen gingen ze meteen alle kanten op. De een ging met een high school team rennen, dus die zette ik bij Nottoway Park af, de ander ging naar gymnastiek en de derde ging touch football spelen bij de kerk (waar een groot veld is).

Heerlijk, want ik kreeg de kans met mijn nieuwe laptop te spelen en mijn New York foto's eindelijk online te zetten! Langzaam maar zeker krijg ik alles online, nu nog de afgelopen maand en ik ben weer bij.

Het politieke debat begint nu toch best verhit te worden. Vandaag liep ik langs een huis met een Bush/Cheney bord in de tuin. Ik heb er al eerder over geschreven, want hun buren hebben een Kerry/Edwards bord in de tuin.

De Bush supporters hadden een houten bord met allerlei pamfletten voor Bush in de tuin staan. Serieuze grapjes ten koste van Kerry en Edwards.

Daarentegen hebben de Democraten zelf een filmpje van George Bush, van tijdens het debat.

Ach, al dat gegooi met modder zegt me niets. Ik luister met interesse naar het debat tussen de vice presidenten. Weer vind ik, dat beiden sterk naar voren komen. Argh! Als het nou eens zwart-wit zou zijn, hoeveel makkelijker zou ik dat vinden!

ps. Een paar dagen was het niet mogelijk om opmerkingen te plaatsen in dit blog. Ik heb dat nu verholpen en vind het altijd leuk opmerkingen te lezen :).

0 reacties: