Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, november 06, 2004

Ik zou er helemaal aan gewend kunnen raken, ieder weekend dit weer! Het was vandaag 65 graden, bijna 19 graden dus!

We zijn natuurlijk zoveel mogelijk buiten geweest! En overal om ons heen waren de blazers te horen bij mensen, die de bladeren onder controle wilden krijgen. Het waaide echter te veel, vonden wij, dus gaan we het allemaal morgen doen. Het zal een heel karwei worden!

Ik ben weer helemaal mooi, na mijn nagels gisteren waren vandaag mijn haren aan de beurt. Ik ga al jaren naar dezelfde salon en word daar door een Libanese geknipt. Die doet werkelijk uitstekend werk met mijn saaie stijle haar, weliswaar tegen astronomische prijzen, maar ja, alles beter dan een "bad hair day"! De salon heet Elle et Lui en ik sta er iedere keer weer versteld van hoe mensen de uitspraak daarvan verbasteren, zelfs degenen, die er werken! Als ik het gewoon op zijn Frans zeg, verstaan ze me vaak eerst niet om vervolgens "Oh, Ell-uh et (spreek beide letters uit) Loeie" te roepen, alsof ik het verkeerd zei!

In Washington woedt intussen een gevecht. De stad heeft met veel moeite een professioneel baseball team zo ver gekregen zich er te vestigen en nu is er tweestrijd over waar het stadion zou moeten komen. Als er geen accoord wordt bereikt gaat het team zich in Noord-Virginia vestigen. Alsof we niet al genoeg verkeersproblemen hebben hier!

Vanochtend heel vroeg al stonden mensen in de rij voor kaartjes om het aansteken van de Nationale Kerstboom bij te wonen. Dit is een belangrijke aangelegenheid, want de president zelf leidt de plechtigheid. Wij zijn er nog nooit heengegaan, het is me het uren wachten in de kou niet waard. Ik verbaas me er eigenlijk vaak over, wat mensen voor bepaalde tickets over hebben! Voor deze viering, die op 2 december gaat plaatsvinden zijn maar 2800 plaatsen beschikbaar.

Christine en Chuck hadden ons uitgenodigd voor het avondeten vanavond. Ze hebben de hele dag biefstuk gerookt in hun "smoker". Het smaakte voortreffelijk! Zo mals, dat het op je tong smolt. Zo'n smoker is wel erg leuk om te hebben, maar zij zijn echte Texanen, die het ook vaak gebruiken. Bij ons zou hij waarschijnlijk ongebruikt in de tuin staan. Maar als we zo iets lekkers voorgeschoteld krijgen is het wel even verleidelijk om ook aan de aanschaf van zo'n ding te denken!

Toen we weer thuis waren hebben we allemaal liedjes van MSN gedownload en afgespeeld, hartstikke leuk! MSN claimt hun muziek service zoveel uit te gaan breiden, dat ze Apple gaan overtreffen.

0 reacties: