Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, februari 20, 2005

Lazing on a Sunday afternoon

We hebben gisteren een lekker druk dagje gehad en nu voelt het vandaag heerlijk om helemaal nergens heen te hoeven!

Het is een lekker lang weekend voor de kinderen en mij, want morgen is het President's Day. Rick moet dan helaas wel werken, ondanks dat de meeste van zijn klanten ambtenaren zijn, die wel vrij hebben.

Gisterochtend hebben we heerlijk uitgeslapen en had ik om 12 uur een afspraak bij de kapper. Dat is altijd mijn gelegenheid om even lekker de People bij te lezen en ik ben weer helemaal bij omtrent de laatste nieuwtjes over bekende Amerikanen! Ik vind het een heerlijk blad en zou me erop abonneren, ware het niet, dat ik al moeite heb alle tijdschriften, die ik nu krijg, te lezen. Ik ben nu, behalve op de Margriet, ook op Woman's Day, Family Circle en Fitness geabonneerd.

Dat haalt nog niet bij de papierwinkel, die Rick iedere maand binnen krijgt! Popular Science, Electronic House, Stuff (de Britse versie, de Amerikaanse is een sexblad, dit even voor de duidelijkheid, ha ha), T3, Home Electronics, PC World en nog meer!

Neem daarbij nog de vele strips, die hij leest en de catalogi van onder anderen Frontgate, Hammacher Schlemmer, Sharper Image en Solutions en het is een wonder, dat hij het ook nog klaarspeelt boeken te lezen! We hebben in ieder geval iedere paar maanden een flinke hoop oud papier!

Met een keurig gekapt hoofd nam ik daarna Katja mee naar Tysons Corner. Die had gisteravond een "Sadie Hawkins" dans op school. Bij een Sadie Hawkins dans is het de bedoeling, dat de meisjes de jongens mee vragen, in plaats van andersom. Katja ging echter gewoon met een bevriende groep jongens en meisjes.

Ze had tot mijn grote verbazing een hele kleurige leuke rok met een topje gekocht en moest daarvoor bij CVS een panty kopen. Het is altijd wat gevaarlijk om met haar naar CVS te gaan, want ze vindt er zonder uitzondering tien smeerseltjes en zalfjes, die ze ook per se nodig heeft. De winkel is een tiener luilekkerland heb ik inmiddels uitgevonden.

Ondanks mijn waarschuwing, dat we toch echt niet veel gingen kopen, hadden we toch weer een hele zak vol. Toegegeven, er zaten ook stel spullen voor Saskia, Kai en mij in.

Inmiddels was het na drieen en konden we Saskia ophalen bij de Haagen Dazs ijssalon. Die had een verjaarspartijtje bij Build A Bear gehad. Zo langzamerhand heeft Saskia zoveel Build A Bear speelgoedbeesten, dat we haar nauwelijks meer kunnen vinden in haar bed, bedolven onder beesten! Toch blijft het principe trekken: zelf je beer maken en hem dan leuk aankleden.

Bij Haagen Dazs namen Katja en ik een Dulce de Leche milkshake om je lippen bij af te likken. Maar goed, dat we niet iedere dag langs die salon komen, want het is mijn favoriete ijs!

Eenmaal thuis was het tijd om ons klaar te maken om uit te gaan met onze buren, Don en Wendy. We kunnen ontzettend goed met elkaar opschieten en zijn precies dezelfde leeftijd, maar door wederzijdse drukte komt het er veel te weinig van om iets te gaan doen.

Maar gisteravond lukte het eindelijk. We stapten allemaal in Wendy's enorme Ford F150 truck, wat een enorm ding! En zij is zo klein, het is een grappig gezicht. We aten eerst bij Bonaroti, waar de eigenaar Sergio ons allemaal kende en het Noord-Italiaanse eten zoals altijd voortreffelijk bereid was. Ik had gegrilde schol met asperges en frambozen met chambord room toe. Als afscheid kregen we allemaal een glaasje Amaretto op kosten van de baas.

Na het eten reden we naar de Best Western in Tysons Corner, waar we een comedy club, Wiseacres, bezochten. Nu heb ik het meestal niet zo op met Comedy Clubs. De humor gaat vaak aan me voorbij of is te ver gezocht.

Maar gisteravond heb ik toch wel een aantal keren flink gelachen. Een jongen van een jaar of 18 warmde het publiek op. Voor een beginner deed hij het echt leuk. Er zaten wel een paar puberale grapjes tussen, maar ook een paar schuddebuikers.

De tweede act was Danny Browning, uit Floyds Knobs, Indiana. Alleen al over die plaatsnaam had hij een stel kostelijke grappen. Van de drie vond ik hem het leukst.

Maar de meest bekende en hoofdpersoon van de avond was Geno Bisconte. Hij is ook op tv te zien op Comedy Central en VH1. Hoewel ik erg gelachen heb vond ik veel van zijn grappen een beetje te grof en hard.

Al met al was het een heel leuke avond. Ook leuk om iets nieuws ontdekt te hebben, want ik denk, dat Rick en ik die Comedy Club nog wel vaker zullen gaan bezoeken.

En nou is het een luie zondagmiddag en terwijl ik dit schreef is het begonnen met sneeuwen. Het weerbericht meldt, dat het vanavond sneeuw zal blijven, maar na middernacht zal overgaan in ijzel en regen. Hopelijk is het morgen droog, want dan hebben we plannen buiten!

0 reacties: