Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, februari 03, 2005

Meer sneeuw!

Het is officieel: ze kunnen hier niet voorspellen hoeveel sneeuw er zal komen. Gisteren werd er gezegd, dat we vandaag misschien een "passing flurry" zouden zien, wat zoveel betekent als een enkele verdwaalde sneeuwvlok.

Maar toen Kirsten en ik om 11 uur gingen rennen begon het al te sneeuwen en dat heeft het voor de rest van de middag flink hard gedaan, waardoor alles nu weer prachtig wit is. Het waren prachtige grote vlokken, wat een genot was om naar te kijken. En nu is het weer of er een bus met poedersuiker over de huizen en bomen is uitgeschud. De "flurry" werd dus 4 centimeter sneeuw!

Saskia werd vanochtend met een migraine wakker, dus die bleef vandaag lekker thuis. Gelukkig hielp de medicijn en voelde ze zich al gauw weer beter.

Onze melk was bijna op en we krijgen pas zaterdagochtend de volgende Peapod bestelling bezorgd. Bovendien heb ik gisteren voor een ovenschotel onze Goudse kaas opgesneden en dat is Saskia's favoriete kaas.

Door de harde sneeuw reden we dus naar Whole Foods. Voor Saskia is deze winkel een tractatie, overal staan dingen om te proeven!

Ze haalde me ook over lekkernijen voor haar te kopen (want, Mammie, ik had toch hoofdpijn? Ha ha, ze weet het uit te buiten!) Gelukkig zijn de produkten van Whole Foods vrij gezond.

Als eerste kwam ze aandragen met een doos "Ranch Bunnies". Dit zijn kleine crackertjes in de vorm van een konijntje met een sterke ranch smaak. Je kunt allerlei diervormige crackertjes krijgen, veelal met Cheddar smaak, copieen van de verschrikkelijk populaire Goldfish crackertjes van Pepperidge Farm.

Natuurlijk zou ze dorst krijgen van die crackertjes en haar keus voor een drankje viel op vruchten Kefir, een soort drinkyoghurt.

We kochten Starbucks ijsjes voor vanavond, ze hebben een nieuwe smaak: Java Fudge Frappuccino Bars. Die dingen zijn me toch lekker! En ze zijn goedgekeurd voor een Weight Watcher's dieet, wat willen we nog meer?

Bij de bakkerij probeerden we ontzettend lekker gemberbrood. Ik moet me daar wel erg inhouden, er staan de heerlijkste vlaaien en taarten en cakes!

Whole Foods heeft een enorm assortiment kazen en Saskia probeerde Leerdammer. Tot mijn verbazing vond ze die heerlijk, dus daar ook maar een stukje van meegenomen. Het is echt een delicatessenzaak in de vorm van een supermarkt! Ik geef er ook altijd veel meer uit, dan ik oorspronkelijk van plan was.

Rick heeft al de hele week Mexicaans willen eten, dus ik hoefde vanavond niet te koken. Hij haalde eten bij Tequila Grande hier vlakbij. Een populair voorgerecht in veel restaurants, niet alleen Mexicaanse is "Jalapeno Poppers". Dit zijn hele jalapeno pepers, gevuld met kaas (meestal cream cheese, maar bij dit restaurant is het cheddar gemengd met spinazie of kip) en daarna gerold in broodkruimels en gebakken. Heel pittig, maar oh zo lekker!

Vanavond kijken we de reunie van Happy Days. Ik weet niet of die serie ook in Nederland speelde. Toen ik hier kwam, heb ik eindeloos reruns gezien van de groep met Richie en "Fonz". Nu is Ron Howard (Richie) een heel bekende director, maar van de rest van de acteurs hoor je niet veel meer.

Katja is niet geinteresseerd in zo'n oude show, dus rent zij boven op de lopende band, terwijl ze naar de O.C. kijkt. De 50's betekenen niet veel voor de kinderen van nu, kennelijk.

0 reacties: